Pure Shakti by Kristin – unik massage och Shaktilicious Healing

Finns det något härligare än en riktigt vårdande och avslappnande massage? I dagens stressade samhälle kan det inte ha undgått många att vi då och då behöver ta en paus, slappna av och ta hand om oss själva – eller låta någon annan ta hand om oss.

Massage har mängder av hälsofördelar. Förutom att det känns fantastiskt så kan massage bidra till ökad cirkulation, smärtlindring och stressreducering. Massage är läkande både för kropp och själ, och används som en effektiv del i behandling av bland annat ångest, oro, stress och diverse fysiska sjukdomar och krämpor.

Någon som länge vetat om de positiva effekterna av massage och healing är Kristin Säfström. Kristin har länge haft ett yrkesliv som många andra: ett kontorsarbete i kombination med en magkänsla som vill något annat. Ett driv mot att leva ett mer holistict liv, med massage och healing. Kristin har så länge hon kan minnas haft en läkande kraft inom sig som hon inte riktigt kunnat sätta ord till tidigare. Hon har också tidigare arbetat mycket med massage vid sidan om sitt “riktiga” arbete, och har alltid brunnit för att stötta och hjälpa kvinnor.

I år så släppte det äntligen, Kristin gjorde slag i saken och grundade Pure Shakti by Kristin där hon erbjuder sitt egna unika koncept – Shakti massage och Shaktilicious healing. 

Vad är Shakti massage och Shaktilicious healing?

Alla som någon gång gottat ner sig i yogans underbara värld har nog bekantat sig med Shakti på ett eller annat sätt. Kortfattat så är Shakti den gudomliga kvinnokraften. Inom hinduismen är Shakti kraftfull energi och källan till allt liv, den flödande styrkan som finns inom oss alla.

Den gudomliga kvinnokraften behövs också tas omhand och vårdas. Därför erbjuder Kristin massage och healing framförallt till kvinnor.

Shakti – gudinnan och livets moder

En behandling på 100 minuter med Shaktilicious healing börjar med Shakti massage. En holistik massage med olja där fingrarna intuitivt styr var på kroppen det behövs extra handpåläggning. Till skillnad från klassisk svensk- eller thaimassage, där massören går efter ett specifikt schema, låter Shaktimassagen fingrarna och kroppen bestämma. Känslan lägger fokus där blockaderna finns.

Efter massagen följer den energigivande healingen där kroppens energier och chakran balanseras, både med hjälp av Reconnective-liknande justeringar i energier ovanför kroppen, ren handpåläggning, balansering av chakran samt kristaller som placeras ut på och runt om kroppen.

Vem kan få en Shaktilicious behandling?

Som namnet antyder riktar sig behandlingen främst till kvinnor. En Shaktilicious healing kan hjälpa till att motverka och bearbeta stress och stressliknande symptom. Smärta, förslitningar, ångest, oro och sömnproblem är andra vanliga åkommor som en härlig massage kan råda bot på. Plus att den fyller på med härlig energi.

Behandlingen passar alla som inte vill ha en traditionell mekanisk massage, utan som önskar det lilla extra. En helande behandling för både kropp och sinne.

Kvinnor kan som privatpersoner boka en session hos Kristin som har lokal på Stureplan i Stockholm.

För företag erbjuds en unik möjlighet till personalvård. Till skillnad från traditionell företagsmassage, där en massör hyrs in en heldag och masserar anställda kontinuerligt under dagen, så erbjuds ett massagepaket under 3-6 månader. I paketet får företagets anställda möjlighet att använda sig av en företagsanpassad app för att boka en tid när det passar dom att få massage under kontorstid. Det innebär att företaget står för rum och bord, arbetet blir personligt, individanpassat och mindre enformigt både för kunden och för massageterapeuten. Detta är en unik tjänst som inte erbjuds av någon annan massör.

För att unna dig en egen Shaktilicious healing, klicka här

Vill du veta mer? Besök Pure Shakti by Kristin 

Pure Shakti by Kristin på Facebook

Exempel på behandlingar:

PURE SHAKTI MASSAGE
Helkroppsmassage med avslappnande aromatisk olja
70 minuter, 1.000 kronor
3 behandling, 2.700 kronor (Du spar 300 kronor)

85 minuter, 1.200 kronor
3 behandling, 3.300 kronor (Du spar 300 kronor)

Kraftfull massage med fokus på nacke, axlar, rygg och säte
30 minuter, 550 kronor

PURE SHAKTI MASSAGE INKL. SHAKTILICIOUS HEALING
Helkroppsmassage inkl. 10-15 minuters healing
85 minuter,  1.200 kronor

PURE SHAKTI MASSAGE
INKL. CHAKRABALANSERING, KRISTALLTERAPI, SHAKTILICIOUS HEALING

Helkroppsmassage med avslappnande aromatisk olja
inkl. chakrabalansering, kristallterapi och healing
100 minuter,   1.500 kronor

SHAKTILICIOUS HEALING
Healing utan kristaller,
60 minuter,  900 kronor

Healing med kristaller
60 minuter,  950 kronor

Healing med kristaller samt
chakrabalansering,
60 minuter,  1.150 kronor

Kristin Säfström

 

Text: Moa Rana, frilansskribent

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.