ProteinGoodies Dream-serie – proteinspäckat gofika

ProteinGoodies Dream-serie - proteinspäckat gofika

En nytänkande form av bars med smak av arrack, djup choklad eller söt caramel. ProteinGoodies Dream-serie är det optimala alternativet till traditionellt fikabröd för dig som älskar gofika men samtidigt vill fylla på med protein.

Klockan närmar sig 15 och det bekanta eftermiddagssuget slår till. Visst vore det gott med en kopp kaffe och något sött till? Men samtidigt vill du ge din kropp det bästa i form av byggstenar och näring du står dig på, utan konstigheter. Nu behöver du inte kompromissa!

ProteinGoodies Dream-serie är ett nytänkande alternativ till proteinbars med hela 22 gram fullvärdigt protein och i tre fantastiska smaker – Chocolate Dream, Arrack Dream och Caramel Dream. Produkten är tillverkad i Sverige av Svenska ingredienser där över ett år har vigts åt att säkerställa smak och konsistens. ProteinGoodies Dream-serie liknar ingen annan bar på marknaden när det kommer till proteinspäckat godfika. Lika passande före eller efter träningen som till fika eller ett smidigt mellanmål på språng.


Naturliga ingredienser

ProteinGoodies Dream innehåller naturliga proteinkällor från vassle, äggvita och en vetekälla med riktigt bra aminosyreprofil. De är dessutom helt fria från kollagenprotein, det vill säga nermalda ben, leder och andra slaktrester, vilket både är otrevligt och ett protein som kroppen har svårt att tillgodogöra sig. En ren kvalitétsprodukt med andra ord, för såväl kropp som smaksinne!

ProteinGoodies Dream kostar runt 25 kr/st eller 289 för ett 12-pack hos välsorterade kosttillskottsföretag.

ProteinGoodies Dream-serie - proteinspäckat gofika
Skriv ut Pin
Inga betyg än

ProteinGoodies Dream-serie - proteinspäckat gofika

Måltid Efterrätt, Mellanmål
Tag chokladboll protein, chokladbollar, hälsosamma chokladbollar, nyttiga chokladbollar, protein, proteinbollar, proteinchokladbollar, ProteinGoodies
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg