Proffs på dans – och skönhet

Proffs på dans – och skönhet

Dansaren och tv-hallåan Carin Da Silva utstrålar energi och glädje. Förutom succén i TV4:s Let’s Dance, har hon blivit vald till Sveriges sexigaste kvinna av tidningen QX. Dessutom är hon är trefaldig svensk juniormästare i latinamerikansk dans, standarddans och tiodans. Nu har hon inlett ett samarbete med det svenska skönhetsföretaget Orifl ame som deras nya ”ansikte”. Vi ställde fem frågor till Carin.

Vilken skönhetsprodukt klarar du dig inte utan?
– Det är väldigt sällan jag lämnar lägenheten utan mascara, och då är det Wonder Lash Mascara från Orifl ame jag använder. Den ger fylliga och långa fransar utan att klumpa.
Vilket är ditt bästa skönhetsknep?
– Ta en kall dusch på morgonen. Det gör att man vaknar plus att det drar ihop huden och man ser piggare ut. Sedan använder jag Orifl ames Face Primer som gör att sminket håller sig hela dagen.
Vad har du alltid i sminkväskan?
– Där ligger alltid mascara, läppglans och ett solpuder, så man ser lite brun och fräsch ut – även när det inte är solsken!
Hur ser det ut i ditt badrumsskåp – ordning eller kaos?
– Det har tidigare varit väldigt kaosartat där, men nu när jag har skåpet fullt av bra produkter vill jag hålla det rent och fint. Var sak har sin plats idag.
Vad tror du om sommarens makeup trender?
– Jag tror att det kommer att vara ganska lite smink som gäller nu till sommaren. Solpuder som förhöjer brännan och lite mascara, det räcker för att se fräsch ut. På kvällen hoppas jag att man tar ut svängarna lite mer med en snygg ögonskugga och fantastiska Colourfull Lipstick från Orifl ame som ger fylliga läppar, samtidigt som det ger en intensiv färg.

Text: Nenne Nestius

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras