Personliga julklappar är bra julklappar

Alla julklappar blir bättre när de är personliga. Även den mest tråkiga grejen blir rolig om den har ett personligt tryck på. Och kostnaden för att beställa något med tryck är knappt märkbart högre än något som inte har ett tryck. Det enda som behövs är lite framförhållning – så länge du inte går ut dagen innan julafton bör du kunna få presenten levererad hem i tid innan julafton.

Så för dig som är stressad över alla inköp av julklappar – du kan nu vara lugn. Här kommer 5 tips på personliga presenter med tryck som kommer vara perfekta att lägga under julgranen. Läs vidare och ta del av dessa roliga, smarta och garanterat uppskattade tips!

En kaffemugg med tryck – för en kaffeälskande familjemedlem

Det första tipset på en personlig present är en kaffemugg med ett tryck på – förslagsvis personens namn. Om hon eller hon som ska få en julklapp är en kaffedrickande person är det stor chans att hon eller han dricker mycket kaffe. Få kaffedrickare dricker bara en kopp om dagen.

En kaffemugg med tryck blir en rolig julklapp som garanterat kommer komma till användning. Muggar med tryck kan beställas online där du själv anger vilket tryck du vill ha och får det hemskickat. Se bara till att slå in det ordentligt innan det läggs under granen – en trasig mugg är inte roligt att öppna.

Mössa eller keps på namn på – något som barn älskar

Köpa present till barn? Barn älskar kepsar på sommaren och mössor på vintern. Om de har sitt eget namn på mössan kommer det med all säkerhet bli en favorit! En tuff grabb måste ju bara få ha sitt namn på mössan. Eller varför inte namnet på favorit-idrottaren eller favoritartisten?

Barnstol med bebisens namn – nyblivna mammors dröm

Ska du köpa en present till en nybliven mamma är en personlig barnstol en utmärkt sak att ge bort. Barnstolen är en viktig del i alla småbarnsföräldrars liv. Den plats där mamman ska lära sin bebis att sitta still, äta och dricka. 

Barnet kommer säkerligen också ha lättare att sätta sig om hon eller han vet att det är just HANS eller HENNES stol.

Mamman kommer också att uppskatta en barnstol med tryck. Den kommer till användning dagligen – en perfekt julklapp att ge bort som inte heller kostar skjortan!

Dörrmatta med personligt tryck – välkommen hem!

Dörrmattan ligger vid ingången till bostaden. Där gäster ska känna sig välkomna när de kommer på besök men också där hushållets medlemmar ska känna att: “nu är jag hemma”!

En dörrmatta fyller denna funktion – att välkomna folk. Med ett roligt tryck på dörrmattan blir det ännu bättre. Det kan vara ett skojsamt tryck som har en betydelse eller bara ett “Välkommen hem till oss”. 

Dörrmattan är också något som syns och används dagligen. Därför är det inte något som bara kommer ligga och samla damm i garderoben. En smart julklapp som behövs i alla hem!

Sportbag med namn – för det idrottande syskonet

En sportbag med ett personligt tryck är en utmärkt julklapp att köpa till brorsan eller syrran som har sitt andra hem på gymmet eller i idrottshallen. En smart, funktionell och hållbar väska där hon eller han kan lägga alla kläder och träningsredskap.

Problemet är att en sportbag lätt kan glömmas eller tappas bort. Eller helt enkelt att någon råkar ta fel väska. Med en personlig väska med tryck kommer detta inte hända. Trycket ska självfallet bestå av personens namn så det inte är någon tvekan vem den tillhör. En utmärkt julklapp som även den kommer komma till användning.

Slutligen – fundera på persons behov

Vet du inte vad för något du ska köpa? Fundera på mottagarens behov, intressen och måsten i livet. Nästan allt kan idag köpas med ett personligt tryck. Är det personligt kommer presenten också användas – vilket såklart är meningen! Lycka till! 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.