Permanent fettborttagning med CoolSculpting och permanent svettbortagning med Miradry

Är du en av många som tränar och äter du hälsosamt, men har speciella områden på kroppen där fettet envist biter sig kvar? Eller lider du av svett, även när du inte tränar? Kroppsvård är på stark fram-marsch och här presenterar vi två av de mest moderna teknikerna som finns för att ta bort de här problemen permanent, nu även på Hudläkargruppen i Stockholm. Dessutom bjuder vi in dig till ett VIP-event.

Hudläkargruppen i Stockholm har lång erfarenhet av både medicinsk och estetisk hudvård. Därför kan de erbjuda en specialiserad helhetsbedömning för varje enskild patient. Bakom samtliga behandlingar finns alltid hudläkare med lång erfarenhet och stor kunskap om medicinska och estetiska åtgärder.

Ansvarig för Hudläkargruppen är Margareta Frohm Nilsson, överläkare och specialist i Dermatologi samt Medicindoktor vid hudkliniken på Karolinska universitetssjukhuset. Hon arbetar mycket med hudproblem som acne och rosacea, men även laser, kirurgi och tumörpatienter.

CoolSculpting, permanent fettborttagning från envisa depåer

CoolSculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp – helt utan kniv, nålar eller speciella dieter.

Fettceller är extremt känsliga för kyla, och genom att tillsätta kontrollerad kyla under en timme så extraheras energin från fettcellen. Detta leder till att innehållet i fettcellerna, lipiderna, kristallisera och fettcellerna försvinner.

När fettcellerna dör startar en naturlig process i kroppen som gradvis reducerar fettlagrets tjocklek. Processen pågår sen upp till 4 månader och leder till en synbar och mätbar minskning (minst 20-25%) av fett på den behandlade kroppsdelen.

CoolSculpting har utvecklats av forskare vid Harvard universitetet och är godkänt av amerikanska FDA och har EU:s CE-märkning.

MiraDry, permanent svettborttagning från problemområden

MiraDry är en behandling som genom mikrovågsteknik, säkert och effektivt tar bort svettkörtlar och ger ett bestående resultat, helt utan kirurgi.

Överdriven svettning, hyperhidros, innebär att man svettas så mycket att svetten inte längre fyller sin naturliga funktion, utan istället endast blir ett stort problem för den drabbade. Även oönskade svettningar i mindre skala kan vara till stora besvär i vardagen, till exempel generande ringar vid armhålan efter en promenad till jobbet eller inför en presentation med publik. I båda fallen kan MiraDry ge dig bättre livskvalité. 

Behandling med MiraDry genomförs med en maskin som genom mikrovågor genererar värme – vilket resulterar i en termolysbehandling av svettkörtlarna i armhålan. Resultatet är bestående eftersom svettkörtlarna inte återbildas efter behandlingen

Nyfiken och vill veta mer?

Den 26e september mellan klockan 18.00-20.00 kan du besöka Hudläkargruppen. Kom och prata med experter hur du kan frysa bort fett och få en demonstration av svettbehandlingen – båda med permanenta resultat. Du kan även under kvällen få råd från auktoriserad hudterapeut om hudvårdsbehandlingar och produkter som passar just din hud, samt ta del av exklusiva erbjudanden.

Hudläkargruppen är en privatklinik inom estetisk medicin/kirurgi som du hittar i vackra och nyrenoverade lokaler på Riddargatan 12A (3 tr), där det kommer bjudas på lättare tilltugg, vin och alkoholfritt alternativ under eventet.

Eventet har plats för max 40 personer, så det är först till kvarn som gäller. Missa inte chansen att få veta mer om dessa spännande och effektiva behandlingar – skicka ett mail till info@hudlakargruppen.se och anmäl ditt intresse, senast den 22 september.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.