På xtravaganzas viktcenter tänker man större

På xtravaganzas viktcenter tänker man större

Rätt kost och träning i alla ära – men för att lyckas behålla en viktnedgång krävs en omställning av dina vanor. Först
då kan du hitta balansen och få ett varaktigt sundare liv.

Xtravaganza arbetar med ett helhetskoncept för livsstilsförändring. Det viktiga för ett bestående resultat är att ändra beteenden och skapa nya vanor. Programmen på xtravaganzas viktcenter utgår från fyra ledstjärnor – mental träning, mental näring, god energi och rörelseglädje. Alla center har utbildade hälsokonsulter och det finns tillgång till konditions-,  vibrations och styrketräning.
Man börjar med att ta fram en personlig profi l och diskuterar igenom sitt mål för att sedan lägga upp en plan för hur man ska nå dit. När man nått sin målvikt får man hjälp med ett jämviktsprogram – verktyget som skapar förutsättningar för att man på lång sikt bibehåller de nya goda vanorna och vikten.
– Viktcentrat i Alvik har funnits i ett år, och det på Fridhemsplan i två. Redan nu får vi nya kunder som blivit  rekommenderade av vänner och bekanta som vi hjälpt förändra sitt liv. Allt fler har tagit till sig vårt koncept och märkt att
programmen fungerar och är varaktiga, säger Patrik Staffansson som driver xtravaganza Alvik och Fridhemsplan.
Xtravaganza har även ett viktcenter mitt i Stockholm. Här märker man också att konceptet blivit allt mer populärt. Lina Vestman driver xtravaganza på Birger Jarlsgatan som öppnade för två år sedan.
– Många vet hur man ska äta och hur man ska träna för att gå ner i vikt, men ibland räcker det inte bara med kunskap. Vi kan motivera, inspirera och ge verktygen som gör att man klarar av det, berättar hon och hälsar intresserade välkomna in för mer information.

xtravaganza Viktcenter
Fridhemsplan
Kronobergsgatan 7
[email protected]
08-400 200 91

Alvik/Bromma
Gustavslundsvägen 147
[email protected]
08- 25 80 50

Birger Jarlsgatan
Birger Jarlsgatan 118
[email protected]
08-400 200 93
www.xtravaganza.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras