På Lidngöloppet finns något för alla

På Lidngöloppet finns något för alla

Lidingöloppet är ett av världens tuffaste terränglopp. Men tävlingen är mer än bara Lidingöloppet 30 km och det finns många olika lopp att välja mellan.

Idag och i helgen är det alltså dags för årets Lidingölopp. Utmaningen för många är givetvis den 30 km långa terränglopp som ingår i En svensk klassiker. Det finns dock mer än så att välja mellan under Lidingöloppshelgen:
Lidingöloppet är helgens stora event. Loppet sträcker sig från 4km till den klassiska distansen 30km för män och kvinnor. 30km är något för dig som vill prestera ett lopp utöver det vanliga och verkligen anta en riktigt löparutmaning.
Lidingöloppet 15 är halva distansen men hela nöjet. Loppet som är 15km är perfekt för dig som vill testa på Lidingöloppets spår och få samma stämning som vid stora loppet med starten på Koltorps gärde. Lidingöloppet 15 ingår i En Svensk Halvklassiker.
Lidingö Tjejlopp är ett lopp på 10 km och den officiella tävlingsdistansen för kvinnor under Lidingöloppshelgen. Banan går genom lugna villaområden, skog och ängsmark. Och ja, även ni tjejer får uppleva Abborrbacken.
Lilla Lidingöloppet för barn mellan 7-15 år där banan är från 1,7km för de yngsta och upp till 6km för de äldsta. Lilla Lidingöloppet är perfekt för de barn som vill testa på att springa på tid, tävla mot andra i samma ålder eller bara ha ett kul lopp.
Knatteloppet är ett riktigt fun-run för de minsta barnen upp till 6 år gamla. Här kan barnen välja på att springa själva eller med en vuxen på banan som är 1,7km. Knatteloppet är fritt från tidtagning.
Lidingö Stafetten är det perfekta sättet att antingen avsluta en arbetsvecka eller att starta Lidingöloppshelgen på. Samla din familj, vänner eller kollegor och spring de olika distanserna vid Grönsta gärde.
LidingöRuset är ett lopp på 1,7km eller 4km för de som går i särskola eller arbetar i dagligverksamhet/på dagcenter. Här kan man gå eller springa en tuff och härlig bana, själv eller tillsammans med en kompis.
Lidingö Stavgång är ett tidtagningsfritt lopp som görs i valfri hastighet. Antingen om du vill flanera och titta på den vackra omgivningen eller power promenera på stigarna. Stavgången har två sträckor, 4km och 10km.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.