Our Padel Story Hex12K – racket som ger dig extra kraftfull slag

Produkttips i samarbete med Our Padel Story

Är du också en av alla som har upptäckt det roliga med padel? Kanske är du sugen på att investera i ett bra, stabilt racket som ger dig extra mycket fart i slagen på banan? Veckans produkt presenteras i samarbete med Our Padel Story som har något för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren padelspelare.

Padel som sport har blivit allt mer populärt på senaste tiden. Såpass att det kan vara svårt att  överhuvudtaget hitta en tid att boka på padelbanorna runt om i landet. Inte så konstigt egentligen med tanke på att det är en väldigt rolig träningsform som passar de flesta och förbättrar din kondition. En padelmatch kan också ses som ett perfekt tillfälle att umgås med människor du tycker om, samtidigt som du rör på dig.

Oavsett varför du spelar eller vilken nivå du befinner dig på behövs bra utrustning. Läs nedan om det senaste tillskottet i racket-sortimentet hos Our Padel Story.

HEX12KKraftfullt slag med Our Padel Story Hex12K

HEX12K är racket för dig som är lite mer erfaren på padelbanan och vill ha mycket kraft i slagen. Till skillnad från Our Padel Story’s andra produkter är det här racket utvecklat med materialegenskaper för högre prestanda och precision. Racket har en stilren, matt design med vävd kolfiber av 12K, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt ute på banan. Padelracket är också utrustat med handledssnöre för ett ordentligt, stadigt grepp vid alla speltillfällen. 

▶︎Läs mer och beställ ditt racket här hos Our Padel Story!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.