Olympic Deals på OS-truppens favoritprodukter från Flowlife

Återhämta dig som den svenska OS-truppen med Flowlifes produkter – just nu till oslagbart bra priser.

Duger det för Sveriges deltagare i de olympiska spelen borde det duga för dig, eller hur? Det är bara en av många anledningar till att du borde välja Flowlifes produkter för att återhämta dig på bästa sätt. I fjol inledde Flowlife ett samarbete tillsammans med Sveriges Olympiska Kommitté. Syftet är att bistå den svenska truppen med massage-, rehabilitering- och hemmaträningsprodukter.

De Olympiska vinterspelen 2022 hålls i Peking mellan den 4:e och 20:e februari och Flowlifes produkter spelar en viktig roll för att säkerställa att deltagarnas träning, återhämtning och rehabilitering optimeras. För att fira det har Flowlife just nu sänkt priserna på några av deras mest älskade produkter.

Flowlife Olympic Deals

Guldläge att fynda OS-truppens favoriter

Nu kan alltså även du ta del av återhämtning och hemmaträning av världsklass. Så missa inte att du har guldläge att köpa bland annat dessa produkter till oslagbara priser:

Massagepistoler

Gör som OS-truppen och återhämta dig med Flowlifes prisvinnande massagepistoler, som den kraftfulla Flowgun PRO 2.0, storfavoriten Flowgun GO 2.0 eller den kompakta Flowlife Flowgun Pocket. Som en del av deras Olympic Deals kan du just nu köpa dem, och andra innovativa massageprodukter från Flowlife, till riktigt bra priser.

Flowtanks

Även om du inte ska till Peking finns det mängder med fördelar med träningsredskap som du kan packa ner så att de knappt tar någon plats. Därför borde du passa på att köpa deras smarta Flowtanks, som du enkelt fyller med vatten för att få riktigt smart och effektiv träning när och var du vill.

Allt du behöver för hemmaträningen

Även om du inte har ett olympiskt spel att träna inför kan du hålla dig i toppform med Flowlifes träningsprodukter – utan att lämna hemmet. Med deras performance-produkter får du oändligt med träning till ett förmånligt pris. Förutom deras Flowtanks består det bland annat av deras Flowmat, Flowband och Flowpads, som ger dig alla möjligheter att utmana styrkan, balansen, konditionen och mycket mer hemifrån.

Nöjd kund-garanti

Oavsett om du behöver de rätta träningsredsapen eller är ute efter marknadens bästa återhämtningsprodukter hittar du alltså det hos Flowlife. Du har dessutom alltid 100 dagars nöjd kund-garanti med fri frakt och fria retur, så att du kan känna dig trygg och prova dina produkter i lugn och ro!

▶︎ Klicka här för att komma till Flowlifes Olympic Deals och fynda OS-truppens favoritpriser!

P.s! Håll utkik på Flowlifes hemsida, där de kommer bjuda på exklusivt OS-innehåll. Exempelvis i form av en liveshow där Thomas Wilbacher, Christian ”Fimpen” Eklund, Dick Axelsson och Kim Virsen kommer guida tittarna runt Flowlifes produktsortiment, prata om sin egna relation till Flowlife och naturligtvis även ladda upp inför Tre Kronors OS-turnering.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.