Öka produktiviteten på jobbet med fokus- och energishotten BOOST

Baserad på naturliga ingredienser och fullproppad med vitaminer och mineraler. BOOST är shotten som piggar upp även de tröttaste kontorsdagarna.

Vid ett eller annat tillfälle har vi alla känt oss sega som sköldpaddor på jobbet? Vid sådana stunder kan det kännas som att du inte får någonting gjort, och alla projekt och deadlines blir mer om mer försenade. Och ju mer du halkar efter, desto mer överväldigande kan arbetet kännas, och det blir tillslut en ond cirkel av trötthet, oavslutade uppgifter och stress.

Oavsett vad tröttheten beror på så är det alltid bäst att använda sig av naturliga och hälsosamma uppiggare. För ibland behövs det ett tillskott av energi för att öka produktiviteten. Oavsett om du sitter stilla på jobbet eller ständigt är på språng – vi kan alla behöva en pick-me-up ibland.

Öka produktiviteten på jobbet – med en shot

Vi vill tipsa om BOOST från Carly’s Natural. BOOST är en funktionell shot som ger dig den skjuts du behöver för att prestera bättre och orka mer i vardagen. 

Det finns ingen anledning att förlita sig på energidrycker, och du behöver inte heller gå till fikarummet för att få ett uppiggande (men ack så ohälsosamt) sockerrus. BOOST från Carly’s Natural är den lilla energi- och fokusshotten som är baserad på naturliga ingredienser. Den ger dig en hälsosam skjuts och piggar upp inom några minuter. Effekten håller i sig i timmar, vilket gör att du orkar med dagens alla måsten utan att tappa energin innan dagens slut.

Naturligt koffein, guarana och ginseng är några av de ingredienser som är vetenskapligt bevisade att inte bara öka energinivåerna, men också ge ett ökat fokus och mental klarhet – vilket gör BOOST optimal för tillfällen där du vill prestera bra inte bara fysiskt men också mentalt, som till exempel på arbetet.

Det här är BOOST

» Den funkar på riktigt. BOOST är en nononsensprodukt. Ingenting i shotten finns där utan anledning.

» Effekt från naturen. Naturligt koffein från både kaffebönor och grönt te, sibirisk ginseng och guarana från rena naturliga källor.

» Vegan friendly. Alla kan dricka BOOST. Shotten innehåller inga ämnen från animaliska källor. Alla kan bli pigga!

» Say no to artifical taste. Smakerna i BOOST kommer från naturen. Inga syntetiska smakämnen eller aromer här inte!

» Två goda smaker. BOOST finns i två goda smaker, Ingefära och Äpple/lime. Nya smaker kommer att lanseras snart, så håll utkik!

» On the go. Flaskan på 60 milliliter får plats nästan var som helst. I fickan, handväskan och på resan. Praktiskt och smart!

Här köper du energi- och fokusshotten

Du kan köpa BOOST på Pressbyrån, 7Eleven, Hemmakväll och Direkten. Och en nyhet som vi är extra glada över är att du nu mera också kan handla direkt från Carly’s Naturals hemsida! Här kan du köpa smidiga 12- och 24pack. Perfekt att köpa till kontoret eller till skafferiet hemma, så att du alltid har en shot tillgänglig när du behöver fylla på med naturlig energi.

 

Text: Moa Rana

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.