Öka er njutning med miljövänliga intimprodukter i sommar 

Snabbmatskedjor tar bort sugrören, klädbutikerna tar betalt för plastkassar och matbutikerna jobbar hårt för att minska matsvinnet, men miljömedvetenheten sprider sig till alla områden. Nu kan vi även njuta av miljövänligt sex.

Öka er njutning med miljövänliga intimprodukter i sommar

Visste du att det finns svanenmärkta intimprodukter, som glidmedel, massageolja och intimtvål? Serien Kaerlig innehåller Svanenmärkta produkter med noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser. Alla produkter är milda, hudvänliga och bidrar till bättre sexuell stimulans, och bidrar till att det blir lite (på ett bra sätt) grönare mellan lakanen.

Miljömärkning som ligger steget före

Svanenmärkta produkter ligger steget före många miljölagstiftningar, vilket innebär att flera ämnen som fortfarande inte är förbjudna i EU. Redan nu är det i produkter med Svanenmärkning. Det kan handla om ämnen som är ”misstänkt hormonstörande eller allergiframkallande”, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att använda produkterna på dina mest känsliga och intima kroppsdelar.

För att förtjäna sin Svanenmärkning ska produkten uppfylla stränga kriterier. Den ska till exempel genomgå en säkerhetsvärdering, den får inte innehålla Parabener eller andra hormonstörande ämnen som konserveringsmedel. Produkten får heller inte innehålla mikroplast, giftiga ämnen och den ska vara lättnedbrytbar. Även förpackningen ska vara utformad på ett resurssnålt sätt, utan onödig plast.

Sex starka skäl att använda Svanenmärkta intimprodukter

  1. De har genomgått en noggrann säkerhetsvärdering för trygg användning
  2. De innehåller inga hormonstörande och allergiframkallande ämnen som Parabener, konserveringsmedel och MI .
  3. De är fria från mikroplast och andra miljöskadliga ämnen
  4. De innehåller bara ämnen som är lättnedbrytbara
  5. Även förpackningen håller en miljövänlig standard
  6. Känns skönare på alla delar av kroppen

Sinful.se är de första sexshopen på nätet som har uppfyllt kraven på Svanenmärkning, genom att sälja Kaerligs serie av härliga och naturliga intimprodukter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.