Nya YoPRO – för passion och protein vid din träning

* Veckans produkt: reklam för YoPRO *

YoPRO erbjuder ett brett utbud av proteinfyllda yoghurtdrycker och puddingar som nu får sällskap av en god nyhet: Persika och passionsfrukt. Fyll på med protein inför-, under eller efter ditt träningspass – ett perfekt mellanmål för återhämtning och maximal styrka*.  

Det nya och populära varumärket YoPRO fortsätter leverera goda, proteinrika mellanmål och utökar nu sitt sortiment av protein-yoghurtdrycker. Sedan tidigare har du hittat smakerna Jordgubb/Hallon samt Mango, men nu välkomnar vi ännu en läcker familjemedlem: Persika/ Passionsfrukt.

Mellanmål med 25g protein, god och fräsch smak med alla essensiella aminosyror*

Proteinprodukterna från YoPRO har lågt fettinnehåll, inget tillsatt socker och de innehåller även samtliga nio essensiella aminosyror, plus de grenade aminosyrorna BCAA. Totalt finns det 20 aminosyror, varav nio av är essentiella, vilket betyder att vi måste tillföra dessa via kosten. När du äter eller dricker proteinrika livsmedel, som till exempel yoghurt och andra mejeriprodukter, får du i dig samtliga aminosyror som är viktiga för att stimulera muskeltillväxten

Yoghurtdryckerna från YoPRO är väldigt bra alternativ för dig som vill ha ett gott mellanmål inför ett träningspass, eller som snabb och smidig energipåfyllning efteråt med bra sammansättning av näringsämnen.

Ny smak: YoPRO Persika och passionsfrukt

Nytillskottet med smak av persika och passionsfrukt gör det ännu enklare att hitta sin favorit – speciellt om du älskar just persika och passionsfrukt.

”Vi är väldigt glada över att utöka sortimentet av YoPRO yoghurtdrycker med den nya persiko- och passionsfruktssmaken och på så sätt ge svenska konsumenter fler val av proteinprodukter.”

5 goda skäl att du ska dricka YoPRO ´s yoghurtdryck

1. De är rika på proteinet som behövs för att öka- och bibehålla din muskelmassa.

2. Ger dig samtliga nio essentiella aminosyror, inklusive de grenade aminosyrorna BCAA.

3. Ett enkelt och smidigt mellanmål att ta med dig eller ha redo hemma i kylen. Dryckerna håller 6 timmar utanför kylen!

4. Ger dig möjlighet att tajma ditt proteinintag precis när det behövs – före eller efter träning

5. Flera smaker att välja och variera mellan, nu även persika och passionsfrukt.

Därför behöver du protein

Protein ger som du kunnat läsa många fördelar. När det gäller träning och fysisk aktivitet så finns det flera självklara fördelar med protein, så som att det behövs för att bygga upp våra muskler och proteinbehovet ökar vid hög träningsgrad. Det krävs också mer energi vid en stor dos träning, men äter du mer mat får du oftast i dig den mängd protein som kroppen behöver. Det som däremot spelar stor roll för träningsresultatet är hur man tajmar sitt proteinintag.

Att fylla på med protein i samband med träning, gärna direkt efter, blir därför viktigare för dig som tränar mycket. Som mellanmål passar YoPRO därför perfekt att enkelt inta i anslutning till ditt träningspass, men protein går också att finna i många andra livsmedel så som kött, fisk, mejeriprodukter, ägg, nötter och bönor.

YoPROs yoghurtdryck är ett enkelt sätt att öka ditt proteinintag även mellan huvudmåltiderna, utan att du behöva fundera – med njutning på köpet!

▶︎ Läs mer om YoPRO här!

Protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas för god hälsa.

*Liknande mejeriprodukter innehåller också de essentiella aminosyrorna, inklusive BCAA.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.