Nya Twiik Premium – appen med allt för din onlineträning

Twiik Premium

* Veckans produkt – reklam för Twiik Premium *

Att kunna träna var och när du vill, med stor variation, statistik, utvecklande kurser och mycket mer i en och samma app – nu möjligt med nylanserade Twiik Premium. Läs om abonnemanget för online- och hybridträning som gör det betydligt enklare att få till din viktiga träning.

Även om man tycker om att träna kan det vara svårt att hålla motivationen uppe ibland, känner du igen dig? Nylanserade Twiik Premium hjälper dig. Här får du såväl ett stort, varierat utbud av träningspass och smarta funktioner som hjälp vid din träning.

Twiik Premium – en app med allt du behöver

Enligt en undersökning som samarbetsorganisationen Europe Active genomförde under 2023 så använder 57 procent av alla som tränar hemma digitala hjälpmedel, vilket är en ökning med 11 procentenheter jämfört med året innan.

Onlineträning ger dig ett större utbud och mer flexibilitet i träningen, nu mer än någonsin. Twiik Premium ger dig tillgång till hudratals olika pass inom flera träningsformer. Detta gör tjänsten unik i jämförelse med andra träningsappar och passande för en större målgrupp, oavsett vilken nivå du är på och oavsett vilken typ av träning du föredrar.

Lanseringen av Twiik Premium är ett viktigt steg vidare i Twiiks strategi, och produkten kommer erbjudas såväl direkt till konsumenter som i portföljen till företag som vill ge sina anställda möjligheten att träna hemma eller på arbetsplatsen. Tjänsten kommer även att ingå i Twiiks erbjudande till gym och tränare som vill erbjuda sina kunder ett färdigt träningsinnehåll.

Ändlös träningsinspiration i ett abonnemang

Twiik Premium är ett abonnemang för dig som vill kunna välja och vraka mellan allt från cirkelträning till löpning och yoga. Program och träningsformer som kontinuerligt uppdateras för dig som gillar variation.

Detta abonnemang är framtaget för att passa både dig som föredrar hemmaträning som på offentliga gym, och innehåller flera smarta verktyg som till exempel träningsdagbok, statistik och träningskompisar. Här finns även online-community och coachning, allt smidigt samlat i din app.

”Digital träning handlar inte om var den utförs, utan om att ge rätt inspiration vid rätt tillfälle”

/Anders Gran, VD på Twiik.

Med Twiik Premium kan du enkelt hitta ett träningspass du gillar, planera din träningsvecka och synkronisera med din egna kalender för att säkerställa att träningen verkligen blir av. Det går även att använda appen tillsammans med många vanliga klockor och träningsappar, vilket gör att sådant som steg och löprundor automatiskt importeras. Du får alltså en fullkomlig överblick över din träning.

Twiik Premium

Vi skapar en tjänst som knyter samman inspirerande pass, program, PTs & coacher, integrationer från andra träningstjänster, träningsdagbok med din statistik samt dina träningskompisar samlade på ett ställe.”

/Alexander Cugler, produktarkitekt på Twiik.

8 fördelar med Twiik Premium appen

1. Träna vart du vill, såväl hemma som på gym eller när du är bortrest.

2. Ett stort utbud med 100-tals varierade träningspass.

3. Prisvärt då ett abonnemang ger dig tillgång till ett stort utbud, och flera andra fördelaktiga funktioner som förenklar och förbättrar din träning.

4. Träningsdagbok som hjälper dig planera och få överblick över din träning.

5. Möjlighet att anlita en PT för personlig coachning mot dina träningsmål.

6. Tillgång till sociala träningsgrupper och att träna med andra, men på olika håll.

7. Skapa utmaningar för dig själv, eller utmana andra.

8. Inspirerande bootcamps och kurser.

Våga vägra tråkig träning

Med Twiik Premium blir din träning lättillgänglig, varierad och rolig. Testa nya pass av träningsformer du gillar, eller prova dig fram och hitta något nytt?

▶︎ Läs mer om Twiik Premium och teckna ditt abonnemang här!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.