Ny webbshop med smarta hälsoprodukter

Ny webbshop med smarta hälsoprodukter

Hårdträning med cykel, löpning eller simning? Nu öppnar en ny webbutik med smarta, ekologiska hälsoprodukter som erbjuder allt du behöver för att undvika skavsår, ömma och stela muskler.

För er som ligger i hårdträning inför Vätternrundan är RumpRäddaren och sportserien Arnica ett självklart val. RumpRäddaren, eller Ringblomsalva med Tea tree har blivit en självklarhet för cyklister när det gälelr att minska risken för skavsår vid intensiv träning eller under långlopp.

Ringblomsalvan fungerar även perfekt inför Vansbrosimningen för att motverka och behandla skav av våtdräkten, och att hålla fötterna i trim inför nästa maraton eller triathlon.  Arnicaserien hjälper även till att isolera och skydda bar hud vid open-water simning förutom att ta hand om stela muskler.

Ekologisk hudvård med Medevi ProSalus egen produktserie är basen i butiken. I webbshopen finns även ekologiska godsaker av olika slag, ekologiska hygienprodukter och ett sortiment av kosttillskott, och mer är på gång. 

Ett 60-tal hud- hårvård och sportprodukter tillverkas på Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn vid Vätterns nordöstra strand. Där finns fabriksförsäljningen som även innehåller en del hantverk från trakten. Tillsammans med den historiska brunnsmiljön är det ett trevligt besöksmål under sommarens utflykter.

Besök webbshopen här

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.