Ny Triaction kollektion från Triumph – stöd i fokus

Moderna, stilmedvetna kvinnor tränar för att vara hälsosamma och sociala. De behöver en tränings-bh som erbjuder optimalt stöd och oklanderlig stil.

Den senaste Triaction kollektionen från Triump är uppdelad i två olika serier, Cardio och Studio. Träningsbehåar med stöd, bra passform och snygga. För att ge kvinnor friheten att träna när och hur de vill.

Triaction lanserades av Triumph 2016 med sportbehåar som gav såväl funktion som komfort. Cardio- och Studioserien är utformad för att ge bästa stödet eftersom det är avgörande för kvinnors träning. De repetitiva rörelserna upp och ner kan ge skador på vävnaden i brösten och ger obehag och i för vissa kvinnor smärta som hindrar dem från att träna.

Move – Don’t bounce

Triaction är behåar som framhäver dina former liksom dina kläder. Behåar som lyfter dina bröst, tillsammans med ditt självförtroende. Behåar som ser lika bra ut som du själv gör när du bär dem.

Triumph lyfter även en annan typ av stöd.  Det stöd som kvinnor ger varandra.  Lustigt nog finns även det i alla former och storlekar. Från små, vänliga saker som räddar din dag till de betydelsefulla tillfällen som du kommer ihåg för alltid.

Triumphs Managing Partner, Markus Spiesshofer, säger: ”Det är ingen hemlighet att det bakom varje kvinna står en annan kvinna som inspirerar och stöttar, det är just det vi vill hylla med den här kampanjen. Det är också en hyllning till vår Triumph-familj, våra anställda över hela världen som ständigt utvecklar och tillverkar underkläder med varje kvinna i åtanke. Kvinnlig gemenskap är otroligt relevant och förtjänar vårt stöd. ”

#TogetherWeTriumph

Se hela kollektionen här!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.