Ny trend till Sverige: Träningsfester

Ny trend till Sverige: Träningsfester

Träningstrenden är hetare än någonsin. Vi åker på träningsresor, ser till att hotellet har ett gym innan vi bokar och spanar gärna in nya anläggningar och träningsformer när vi är på resande fot. Och i höst kan vi även skåla med proteindrinkar i stället för alkohol. Nu kommer nämligen träningsfester till Sverige, konceptet som redan gjort succé i USA.

För den som tränar kan sena festkvällar med alkohol kännas avlägset, och att festa nykter är inte alltid det lättaste. Vill man ändå festa och träffa nytt folk, samtidigt som kroppen får en dos av träning kan de nya träningsfesterna vara lösningen. För vem föredrar inte att vakna med träningsvärk i stället för en ihärdig baksmälla efter en rolig utekväll?

Träningsfesterna som lanseras i Sverige arrangeras av Workout Parties med premiär den tredje oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm. Det blir ett nytt alternativ till dagens uteliv, i stället för att bryta ner kroppen bygger du upp den. Kvällen bjuder på två tuffa träningspass med över 500 personer i en modern festmiljö, där alkohol byts ut mot proteindrinkar och ölmagar mot magrutor.

Text: Redaktionen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.