Ny destination för marknadens snyggaste sneakers

Ny destination för marknadens snyggaste sneakers

Inom kort lanseras årets stora nyhet för alla som älskar sneakers. Under februari månad slår Radical Sports upp portarna för att erbjuda marknadens senaste och snyggaste sneakers.

Trenden att gå runt i sportiga och snygga sneakers fortsätter. Som ett svar på efterfrågan kommer utvalda Nilson Shoes-butiker nu ha möjlighet att erbjuda de senaste modellerna tack vare Radical Sports nyinredda shop-in-shops.

– I takt med att allt fler tränar och även väljer att gå i sportskor till vardags har efterfrågan på sneakers ökat. Genom Radical Sports vill vi göra det smidigare för konsumenten att hitta ett brett utbud av de senaste modellerna från de största varumärkena, bland annat från Nike, adidas, Reebok, Puma, Converse och Vans, säger Niklas Nilsson, inköpare på Nilson Shoes. 

Vårens sneakerstrender
Radical Sports kommer även att fördjupa sitt samarbete med Nike och adidas vilket ger tillgång till exklusiva kollektioner, däribland adidas samarbete med Pharrell Williams. Likt fjolåret kan vi räkna med att vita sneakers kommer fortsätta ta en given plats i butikshyllorna.

– Under våren och sommaren kommer många sneakers gå helt i vitt och det är fortfarande trendigt med runners-modeller, så som Nike Air Max. Men vi kommer även att få se en hel del färgglada sneakers.

Grand Opening 25 februari
De nya shop-in-shoparna kommer till en början att etablera sig på Biblioteksgatan, Hötorget, Gallerian, Feet First och Plattan i Stockholm. Dessutom även i citybutikerna Arkaden och Kungsgatan i Göteborg, Väla i Helsingborg samt Mannerheim i Finland.

– Ombyggnationerna pågår just nu och den 25 februari klockan 18.00–20.00 är det Grand Opening på Plattan och i Arkaden, där kommer vi bland annat att bjuda på fina give aways. Under februari månad lanseras även den nya hemsidan radicalsports.se. Men redan nu har vi smygöppnat några shops-in-shops, bland annat den i Gallerian. Sedan en tid tillbaka finns även en renodlad Radical Sports-butik i Malmö, berättar Niklas Nilsson.

Text: Redaktionen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.