Nu lanseras marknadens skönaste liggunderlag

Nu lanseras marknadens skönaste liggunderlag

Letar du efter ett liggunderlag som är lika skön som din säng? Lagom till jul smyglanserar Sea to Summit sina nya liggunderlag, som belönats med Outdoor Industry Award.

Vad sägs om att sova lika bra som hemma i sängen, trots att du är ute på fjället eller ute på paddelturen? Sea to Summits liggunderlag har utvecklats med sovkomfort i fokus. Målet är att erbjuda ett liggunderlag som är lika skönt att sova på sin egen säng. Utan att liggunderlaget ska väga bly. De nya liggunderlagen är tillverkade enligt en ny teknik med Air Sprung Cells™, ett slags fjädrande celler som liknar pocketfjädring i vanliga madrasser. Själva cellerna i liggunderlaget är designade som kommunicerande kärl och fungerar därmed som spiralfjädrar i en madrass. Liggunderlaget fördelar kroppsvikten jämnt över underlaget och anpassar sig efter kroppens konturer och tryckpunkter.

Sea to Summits liggunderlag kommer att finnas i tre modeller samt i isolerade – med både Exkin Platinum®, som reflekterar kroppens värme tillbaks upp till användaren och Thermolite® mot underifrån kommande kyla, samt oisolerade varianter. Liggunderlagen kommer i flera längder och bredder. 

De tre modellerna skiljer sig åt vad gäller antalet Air Sprung Cells™ och om det är en-lagers eller två-lagers madrass. En gramjägare väljer kanske ett enlagers liggunderlag, vill man däremot ha bäst möjliga komfort väljer man ett tvålagers som inte bara ger mer värme och komfort, utan som också ger möjlighet att finjustera stödet från madrassen tack vare de dubbla, separata, lagren.

Samtliga liggunderlag är utrustade med en multi-funktionsventil som gör det enkelt – och snabbt att både blåsa upp, tömma och finjustera. Liggunderlagen kan blåsas upp med munnen tack vare den antibakteriella invändiga behandlingen, eller så köper man till någon av de smarta pumparna som även fungerar som en packpåse.

Liggunderlagen lanseras i Sverige under våren, men redan nu har lanseringen tjuvstartat hos Outnorth – den perfekta julklappen till outdoor-personen. Produkterna hittar du här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras