Njut med exklusiva hemmaspaprodukter

Njut med exklusiva hemmaspaprodukter

Vill du fräscha upp dig inför våren?
Samla ihop tjejgänget, ha kul med hemmaspa-produkter, måla naglarna med våriga färger. Drick lite bubbel och ta hand om era kroppar från topp till tå. Jag har testat en massa härliga produkter som är ett måste i badrumsskåpet nu när våren är på intåg.

 

 

Boosta ditt hår inifrån och ut
Nej tack till risigt hår och sköra naglar!
Mirakeltabletten Panto-3 från Medasta för hår och naglar med alla viktiga ämnen som hjälper ditt hår att må bra från roten. Mitt hår var risigt och livlöst och mina naglar var sköra och gick av. Panto-3 blev min räddning! Ett friskt hår och naglar som jag inte behöver skämmas över blev resultatet. Två månader för ca 235 kronor. Panto-3 finns på apotek och i hälsobutiker.

sites/default/files/_DSC2789-1_2.jpg

Lyxa med Luxsit
Pigga upp din vintertrötta hud med Svenska Luxsit. Produkter certifierade av NaTrue i snygga lyxiga förpackningar. Tre produkter som är ett måste, den fantastiska Luxsit Balance Facial Peeling, för 295 kronor med mandel och jojoba, Luxsit Caring Recovery Cream, för 345 kronor, anti-inflammatorisk med ekologisk rapsolja som vårdar din torra och skadade hud, samt Luxsit Enlight Schampo, för 175 kronor med doft av pepparmint och rosmarin, som fräschade upp mitt trötta hår.

sites/default/files/balance_facial_peeling.jpg

Slipp stubb och smärtsam hårborttagning
Säg adjö till rakning, plågsam vaxning och prickar! Den revolutionerande hårborttagningsprodukten
X-hair för både kvinnor och män fungerar för hela kroppen.
X-hair är ett pulver som blandas med vatten, appliceras på huden och sköljs sedan av. Vips, så har du en silkeslen och mjuk hud. Jag testade på benen, ett måste till sommaren när man vill ha en snygg och hårfri kropp! Prisvärd, endast 89 kronor.

sites/default/files/1.jpg

SOS-kur för skadade naglar
Sköra naglar? Då ska du använda Trind Nail Repair, 129 kronor. Trind, är en nagelförstärkare som stärker strukturen i hornlagret genom att sammanföra partiklarna i nageln. Lätt att använda och inga problem att måla sitt vanliga nagellack ovanpå. Efter två veckors användning var mina naglar riktigt fina och starka igen trots tidigare skador orsakade av lösnaglar. Finns i färgerna naturell, matt, pure pearl och pink pearl.

sites/default/files/BasisNR_omverp (1).jpg


Skaffa en jämnare bränna
Alla vet vi att solens strålar skadar huden och att UV-ljuset påverkar hudens åldringsprocess. Biodroga Institut har utvecklat hudvårdsserien Repair + Cell Protection som skyddar och ger solstressad hud effektiv hjälp. Min absoluta favorit är dagkrämen Day Care med SPF 15 som vårdar och skyddar samt minimerar rynkor. Perfekt makeup-bas. Kostar 685 kronor och är värd varenda krona. I serien finns även ett fantastiskt serum samt ögon- och nattkräm.

sites/default/files/Alpenrose.jpg


En cocktail för håret
I denna djungel av håroljor har jag äntligen hittat en favorit, Artego, 100 ml. för 259 kronor. Det absolut bästa serumet för ditt hår. Premium serum. Innehåller naturlig arganolja, berikad med vitaminerna A, C och F. Mitt hår mår mycket bättre med Artego. Det är mjukare, fuktmättat, glänser och har en mer naturlig look. Prova även Modulines fantastiska hårvårdsserie HEMPZ som är en helekologisk produkt gjord på hampafröolja.

sites/default/files/Easy Care Argan Oil Premium Serum 100 ml.jpg

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.