Nasaleze – effektiv hjälp vid gräspollenallergi

Nasaleze – effektiv hjälp vid gräspollenallergi

Nu visar en ny studie att Nasaleze ger effektiv hjälp vid gräspollenallergi – och gör det helt utan biverkningar.

Nasaleze allergi

Snabb: Inom 5-15 minuter bildas den effektiva ”skyddsfilmen” på nässlemhinnan.

Säker: Cellulosapulvret tas inte upp av kroppen. Det finns inga biverkningar och kan rekommenderas även till barn, gravida och ammande.

Naturlig: Kortison- och antihistaminfri behandling som har ett helt naturligt ursprung.

Finns på apotek och i hälsobutiker. 

 


sites/default/files/Nasaleze allergi 2_1.jpg


Den nya studien som presenterads vid den pågående allergikonferensen European Academy of Allergy and Clinical Immunology, EAACI, i Köpenhamn visar att behandling med Nasaleze, ett unikt och väl beprövat pulver av cellulosafiber, effektivt minskar besvär som nysningar, rinnsnuva, nästäppa samt besvär i ögon, näsa och hals.

I den dubbelblinda placebokontrollerade studien deltog 108 patienter i åldrarna 18-40 år med gräspollenallergi. Samtliga medverkande har milda till måttliga besvär med allergier under gräspollensäsongen. I studien tog patienterna Nasaleze tre gånger per dag under pollensäsongen.

Resultatet blev en påtaglig lindring av symptomen och effekten förbättrades gradvis under en fyraveckorsperiod. Det har tidigare gjorts studier på barn med björkpollenallergi, där Nasaleze också visade sig ha god effekt. Den nya studien visar dock på en ännu mer kraftfull effekt.

Nasaleze har funnits på marknaden sedan 1994 och är en unik produkt för behandling av pollenallergi genom att den inte innehåller aktiva antihistaminer, utan består av finfördelade cellulosafibrer som sprayas i näsan. Cellulosaskiktet lägger sig som ett skyddande skikt över slemhinnorna och blockerar därmed uppkomsten av allergiska reaktioner. Tidigare studier har också visat att allergiker som använder Nasaleze drastiskt kan minska eller helt slippa användning av antihistaminer.

 

Text: Redaktionen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.