Näringsrik mat från grunden – snabbt, enkelt och närproducerat som levereras direkt till din dörr

Det kan vara orimligt svårt att få tiden att räcka till i vardagen. För många innebär vardagslivet att vissa saker måste bortprioriteras – som hemlagade middagar. Som tur är finns det en effektiv räddning från tråkiga och ohälsosamma rutiner. Här tipsar vi om Matkomfort, matkassen som fokuserar på näringsrik mat som lagats från grunden.

Som alltid gäller det att välja rätt i det allt växande utbudet av matleveranstjänster. Vill du använda sig av en matkasse som underlättar i vardagen bör du försäkra dig om att råvarorna är färska och närproducerade och att du slipper få halvfabrikat levererat. För att leverantören av matkassen ska kunna uppgradera dina middagar måste maten givetvis också vara god, näringsrik och i största möjliga mån ekologisk.

Matkomfort är ett etablerat företag som uppfyller alla kriterier för att erbjuda hälsosamma, smakrika, och närproducerade måltider

Med hjälp av kompletta matkassar med okomplicerade recept, som levereras hem till din dörr, kan du både förbättra dina matlagningskunskaper, spara tid och pengar. Dessutom minskar stressen som det ofta innebär att handla, planera och laga näringsrik mat varje dag – samtidigt som du får njuta av goda och hälsosamma måltider.

Vad skiljer Matkomfort från andra företag som erbjuder matkassar?

De flesta matkassar erbjuder fräscha ingredienser med fokus på upplevelsen i att laga gourmetmat hemma i sitt eget kök. Matkomfort skiljer sig däremot från mängden och erbjuder dig högkvalitativ och näringsrik mat som är lagad från grunden av professionella kockar. Det ger dig möjlighet att njuta av genuint hantverk med minsta möjliga insats i det egna köket.

Tjänsten är extra bekväm då din aktiva tid i köket är 5-20 minuter, så du slipper spendera timmar i köket. Till exempel så är alla såser lagade av Matkomforts egna kockar och matkassen innehåller inga frysvaror – allt kan smidigt ställas in i kylen. Färre timmar i köket i kombination med enkla instruktioner gör att alla i familjen kan hjälpa till med middagen. Äldre barn och vuxna som saknar erfarenhet och flärd – Matkomforts recept är okomplicerade och som företagets grundare Henrik Isaksson säger: “kan man läsa receptet så kan man laga maten”.

Kvaliteten är hög, råvarorna fräscha och maten är god

I Matkomforts matkassar finns inga halvfabrikat. Alla såser, grytor, fonder och soppor är lagade av professionella kockar som lagar allt från grunden. Om en sås innehåller majonnäs, blandas äggula och olja på plats direkt innan matkassarna ska levereras.

Det som främst skiljer Matkomfort från alla andra matkassar är att de har ett eget kök där all mat lagas utan onödiga tillsatser och konserveringsmedel. De har inget lager och varje vecka lagas bara exakt den mängd som kunderna har beställt.

Förutom att all mat lagas med färska och närodlade ingredienser och svenskt kött, erbjuder Matkomfort matkassar som verkligen sparar tid. Matlagning är ett hantverk och kockarna smakar av allt in i det sista innan kylbilen kommer och kör ut veckans matkasse till dig.

Goda vegoburgare – en lyxig vardagsmiddag på några minuter

De innovativa matkassarna som erbjuds är:

» Premium – en klassiker och erbjuder fyra kompletta måltider med exklusiva och färska, svenska huvudråvaror.

» Vego Premium – en vegetarisk variant av den klassiska matkassen Premium. Tre kompletta måltider med närodlade eller ekologiska grönsaker i möjligaste mån samt ägg och mejerier.

» Sthlmslådan – tredagarsmeny för dig som inte vill äta rött kött. Istället får du fågel, fisk och veggishrätter, alla serverade med ekologiska eller närodlade grönsaker.

» Familjefavoriter – barnsligt goda favoriter som återupprepas med jämna mellanrum för att vänja in nya smaker. Snabblagat och uppskattat av både barn och vuxna, serveras med barnvänliga grönsaker eller frukt.

» Vrooom – för dig som vill minimera tiden i köket (5-10 min), men ändå äta god mat lagad från grunden. Vrooom kompletteras med egna grönsaker.

Matkassarna har inga bindningstider. Det går bra att prova dig fram och hitta den kasse som passar just dina smaker och behov. Läs mer och se vilken som passar dig här! 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.