Näringsrik måltid i en kopp – nya Edgy Veggie To Go

Lever du ett aktivt liv och vill ha en näringsrik måltid utan onödiga tillsatser, helst på bara ett par minuter? Så här slipper du kompromissa mellan enkelhet, smak och näring.

Genom att äta hälsosam mat ger du kroppen byggstenar och energi den behöver. Det är något du säkert redan vet, ändå är det inte alltid tiden eller orken räcker till. Vi måste ta hand om oss själva på flera olika sätt för att må bra och fungera optimalt. Träning och kost, återhämtning och nöjen. Allt går hand i hand.

Men dygnet har bara 24 korta timmar. Därför älskar vi smidiga lösningar som låter oss leva lite bättre med minimala insatser. Och som tur är finns det idag goda, enkla måltider för dig som vill äta näringsrikt, men känner att tiden inte räcker till.

Nästa generations nudelkopp

Nu finns en hälsosam och god uppgradering av den gamla trista nudelkoppen – Edgy Veggie To Go! Där får du en energifylld måltid utan tillsatser som kan ätas i farten, på jobbet, eller när du inte orkar laga mat själv men fortfarande vill ha något hälsosamt, smakrikt och närande.

Edgy Veggie To Go Cups är en nyhet framtagen för att passa alla. De är helt veganska och fria från tillsatser med välkända och hälsosamma ingredienser. De innehåller endast grönsaker, cerialier, baljväxter och smaksättning och har ett kaloriinnehåll mellan 217 kcal – 252 kcal per förpackning. De är fullpackade med protein, fibrer, vitaminer och mineraler.

En annan stor fördel med kopparna är att det enda som krävs för att få en god och närande måltid är att man häller i varmt vatten i koppen. Sedan väntar man ca 5 minuter, och måltiden är färdig att avnjutas. Hur enkelt som helst!

Edgy Veggie finns i tre varianter, Chili Sin Carne, Quinoa & Chickpeas och Rice & Lentils.

Företaget bakom Edgy Veggie, Mountainfield, har som mål att göra produkter som är hälsosamma, så rena som möjligt, utan onödiga tillsatser. Gärna veganska och det viktigaste av allt – att det ska vara gott! För hälsosam mat är inte bara närande för kroppen, det är också fantastiskt gott och värmande för själen.

Mountainfield har en sprillans ny webbshop där man förutom Edgy Veggie To Go kan hitta flera godsaker, som vegetariska köttsubstitut och frystorkad frukt. Här finns också olika sorters rostade bönor, granola och annat spännande som inte finns att få tag på från andra butiker i Sverige. Och flera nya unika produkter är på ingång.

Från och med v. 42 finns Edgy Veggie To Go Cups att köpa på Coop. Och de går givetvis att beställa alla tre smaker från Mountainfields webbshop. Här finns även ett paketerbjudande för den som vill prova alla smaker!

När det kommer till produktionen har ligger företaget helt rätt i tiden även där. Mountainfields VD Katarina Furin berättar att de i själva faktiskt åker runt till alla olika tillverkare och bönder och säkrar sina råvaror och produktion.

Katarina berättar vidare att hon tillsammans med en kollega grundade Mountainfield efter att ha upptäckt ett hål i det svenska utbudet av hälsosam mat.

– Det finns så mycket råvaror som vi inte kan få tag på i Sverige, och vi vill introducera nya saker som är värda att testa, menar Katarina.

De reser ofta runt i världen för att få inspiration och hitta nya hälsosamma produkter som kan passa för den svenska marknaden. Så håll ögonen öppna, mer godsaker är på gång inom kort!

 

Text: Moa Rana, frilansskribent

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.