Nå dina träningsmål med rätt sportklocka

sportklocka

Hitta rätt sportklocka, artikel i samarbete med Polar

Oavsett om du vill slå dina rekord eller helt enkelt leva hälsosammare kan en sportklocka från Polar både göra det lättare och roligare att nå dina mål. Här är våra favoriter för alla träningstyper.

Är ditt mål att försöka hinna med ett extra träningspass i veckan? Eller strävar du kanske efter att slå nya rekord? Det spelar ingen roll –  med rätt sportklocka från Polar runt handleden kan du få hjälp att nå dit. Vi berättar vilken klocka som passar just dig baserat på vilken träningstyp du är, och hur just den kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Hitta rätt sportklocka för dig

Träningstypen: Hardcore-idrottaren

Det här är personen som gärna tränar hårt och intensivt – såväl på löpbandet som på löparbanan eller i vattnet. Hen vill helst ha full koll på hur snabbt hen springer, cyklar och simmar för att kunna jämföra sina tider efteråt.

Ofta har inte den här personen svårt att ta sig till träningen, utan tvärtom problem att ta sig tid till återhämtning när det finns så många roliga idrotter att träna på (och framför allt: bli bättre på).

Bäst sportklocka för dig: Polar Vantage V2

Polar Vantage V2 är Polars premium-multisportklocka. Här får du all Polars sportkompetens runt handleden, inklusive bland annat pulsmätning, GPS, prestationstester och mätning av återhämtningen.

Varför?

Med Polar Vantage V2 kan du tydligt se din utveckling eftersom den innehåller flera verktyg för att testa din kapacitet och beredskap. På så sätt kan du planera bättre och träna smartare – och snart slå dina rekord.

Är du typen som helst pressar dig själv till max och kan behöva hjälp att veta när det är dags att ta det lite lugnt och låta kroppen vila? Då är Polar Vantage V2 helt rätt sportklocka för dig, eftersom den meddelar dig om du behöver återhämta dig.

Dessutom får du såklart tillgång till Polar Flow, en plattform med omfattande verktyg för träningsplanering och analys, en automatisk träningsdagbok, utvecklingsrapporter och mycket annat som kan hjälpa dig att uppnå alla dina träningsmål.

▶︎ Läs mer om Polar Vantage V2 här

 

Träningstypen: Vardagsmotionären

Bryr du dig inte så mycket om att bestiga berg eller hur snabbt du springer? Försöker du snarare se till helheten och vill må så bra som möjligt på alla plan? Även om du kanske tränar regelbundet är du en typisk vardagsmotionär i vår (väldigt generaliserande) kategorisering.

Bäst sportklocka för dig: Polar Unite

Polar Unite är en riktigt smart klocka som inte bara kan hjälpa dig att träna smartare, utan också sova bättre och generellt hitta en bättre balans i livet. Men den är inte bara vattenresistent, har en avancerad pulsmätning och GPS-anslutning – du kan också välja mellan massor av fina färger för att hitta den som passar dig bäst.

Varför?

Med Polar Unite runt handleden under träningspassen har du full koll på din puls och hur hårt du arbetar. Du kan till och med få personliga färdigutformade träningspass som anpassar sig efter hur återhämtad och redo du är varje dag.

Men Polar Unite handlar om så mycket mer än bara träning. Därför hjälper Polar Unite dig bland annat att få bättre sömn och återhämtning. Med hjälp av Nightly Recharge™ får du inte bara veta hur bra du har återhämtat dig under natten, utan du kan också följa dina sömnfaser i detalj.

Känner du dig stressad? Ta en stund med din Polar Unite och gör andningsövningen Serene™. Det hjälper dig att varva ner, hantera stressnivåerna och sova bättre.

▶︎ Läs mer om Polar Unite här

 

sportklockaTräningstypen: Friluftsmänniskan

Är du hellre ute i tuff terräng än på ett gym? Lockar en riktigt tuff backe mer än ett bekvämt löpband? Då är det troligt att du är den typiska Friluftsmänniskan.

Bäst sportklocka för dig: Polar Grit X

För dig är det optimala valet Polar Grit X, som är Polars nya outdoorklocka för multisport. Trots att den är riktigt robust och tålig med bland annat en inbyggd GPS, kompass, höjdmätare och unika Smart Coaching-funktioner har den låg vikt. Med andra ord är du redo för alla kommande äventyr med med den runt handleden.

Varför?

“När du går längre än någon annan behöver du redskap som håller hela vägen”, skriver Polar själva om den robusta Grit X. Den är framtagen för att ta dig genom de allra tuffaste, mest episka passen utan att kollidera med din vardagsstil.

Den har till exempel klarat av flera militärtest och har ultralång batteritid. Trots den låga vikten på endast 64 gram kan du alltså räkna med att Polar Grit X kommer vara trogen vid din sida även under riktigt långa äventyren.

Som om det inte var nog kan den hjälpa dig att se till att dina energinivåer är på topp med den nya energiassistenten FuelWise™, samtidigt som funktionen Hill Splitter™ visar hur du presterade i rundans olika upp- och nedförsbackar.

▶︎ Läs mer om Polar Grit X här

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras