MX4 Training System – så tränar du med bästa funktion och stil film från Casall Professional

MX4 Training System – så tränar du med bästa funktion och stil

Casall Professional är ett ledande svenskt premiummärke inom träningsindustrin som sedan 1982 levererat utrustning för funktionell träning med hög kvalitet och stil. Under Fitnessfestivalen har vi besökt företagets monter och filmat hur den effektiva träningen på senaste utrustningen går till – MX4 Training System.

Casall grundades 1982 med viktskivor och träningsredskap som inriktning. Sedan dess har redskapssortimentet konstant vuxit med innovativa, avancerade WEAR-, TOOL- och PRO-produkter med en holistisk syn på träning som grund. Idag består sortimentet av allt från smart designade kettlebells och progressiva HIT-redskap till prisbelönta yogamattor och speciellt framtagna redskap för uppvärmning och återhämtning.

Under Fitnessfestivalen kan du bland annat ta del av Casall Professionals nya MX4 Training System. I filmen ser du master trainer Ron van de Ven var demonstrera nyheten från Matrix Fitness.

I MX4s träningssystem har Martix satt ihop sin exklusiva utrustning på ett sätt som förnyar gruppträningspass. MX4 kan användas för mindre grupper såväl som stora och kan anpassas till användarens styrka och nivå. Förbättra cardio, öka kraften, förstärk styrkan och bygg uthållighet. Träningssystemet består av ”Connexus” som är själva kärnan i träningssystemet och idealisk för funktionell träning där användarna utför övningar som speglar dagliga aktiviteter. Connexus har en mängd olika fästpunkter för brett utbud av tillbehör och moduler.

Till detta läggs antingen löpband, roddmaskin eller krankcycle till för ett komplett system som är skapad för att inspirera medlemmar och ge resultat. Demonstrationen väckte uppmärksamhet när medlemmarna svettande tog sig igenom passet med stora leenden på läpparna.

– Vi tror på kraften i harmoni och i kombination med holistisk träning. Våra redskap är framtagna för att skapa en harmoni i aktiveringen av hjärta, kropp och själ – Heart, Body and Soul, läser jag på hemsidan. Utifrån det jag sett och upplevt under mina 17 yrkesverksamma år i branschen stämmer det bra – både när det kommer till utrustning och träningskläder.


Ska du till Fitnessfestivalen? Kom förbi monter A02:20 och testa Casall Professionals produkter, samt handla till mässpriser. Annars hittar du all utrustning, såväl för hemmabruk som gymanläggningar, på casallpro.se

 

Text: Anna Lissjanis

Film: Derin Ivgen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.