Mountain Yoga 16-23 september

Mountain Yoga 16-23 september

Yoga, spa och hälsosam mat i fantastisk alpmiljö – visst låter det som en drömtillvaro? Nu kan den bli verklighet. Här berättar vi om en riktig “feel-good”-resa som boostar kroppen med ny energi.

Ingår vid Mountain Yoga 16-23 september

- Stärkande yogaklasser och uppbyggande, funktionella träningspass

- 5 dagars guidad vandring i sagolika miljöer

- Mat-workshop med hälsosam mat - utan pekpinnar

- Flyg t/r till Bad Gastein från Göteborg, Malmö eller Stockholm

- Del i dubbelrum på nyrenoverade Hotel Eden Rock***

- Stor frukostbuffé, 6 st trerätters-middagar och 5 st goda luncher

- Linbaneturer och övriga transporter

- Föreläsningar och workshops

- Ett besök på bad- och spa-anläggningen Felsentherme

- Goodiebags med produkter från partners 

Pris 9 995 kr* (Inkl. 1 000 kr rabatt vid bokning senast 21/5). Säkra din plats här.

*Flygtillägg 295-495 kr och transfer 355 kr tillkommer

*Enkelrumstillägg 1 495 kr

Om du gillar storslagen natur är en resa med STS Alpresor rätt för dig. Vi har tidigare berättat om Trail & Running Week 19-26 augusti och på samma sätt kan du njuta av vackra Bad Gastein i kombination med yoga.

Vad händer under resan? Under veckan vandrar vi tillsammans och upptäcker Gasteinerdalens vackra dalgångar. Varje dag inleds med skön morgonyoga följt av en god frukost. Vi vandrar i olika dalar och njuter av goda ekologiska luncher på någon mysig bergshytta. Hela resan fokuserar på att hitta en skön balans – att starta dagen med morgonyoga behöver inte utseluta en kall öl, eller ett glas vin på afterwalken.

Veckan bjuder på ledarledd träning alla dagar förutom onsdag som är vilodag. Då väljer du själv om du vill upptäcka Bad Gastein på egen hand eller följa med på dagsutflykt.

Dagsprogrammet är preliminärt och kommer att anpassas utifrån deltagarnas nivå och dagens förutsättningar. Det kommer alltid att erbjudas ett lättare och ett tuffare alternativ. Man väljer själv vilka pass man deltar på.

För vem passar resan? Resan passar dig som vill lämna vardagsstressen hemma och njuta av en energigivande vecka med härlig vandring, yoga, bad i varma källor, inspirerande föreläsningar och god mat.

Boende. Vi bor bekvämt på nyrenoverade Hotel Eden Rock, mitt i hjärtat av Bad Gastein. Här sover vi gott och njuter av en hälsosam frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens äventyr. På kvällarna serveras en god trerätters middag.

Mer information om resans dagsprogram hittar du här, läs mer om veckans instruktörer här och boka här.

Text och foto: STS Alpresor

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras