Morsdag

Morsdag

Nu är det sista söndagen i maj och Morsdag börjar närma sig. På söndag är det vår mors dag och det kan firas på olika sätt.

Fakta om Morsdag:

Mors dag är en högtid som uppmärksammar moderskapets mödor och glädjeämnen och firar minnet av ens moder, men är även en kommersiell högtid som i Sverige inträffar den sista söndagen i maj.

Tips på träningsprodukter som uppskattas en söndag!

Träningsjacka – Snygg jacka från Nike.  Fly sisterserien är ett tips, kläderna är designade efter hur tjejens kropp fungerar vid träning, vilka zoner som svettas mest samt vilka som blir kalla först. Kollektionen är gjord av DRI-FIT, som är återvunnen polyester.
Pris: 599 kr
Köpställe: Stadium, Nike.

Hörlurar –  Sony MDR-AS30G Sporthörlurar med öronbyglar och inbyggd ”stabilitetsspets” som hindrar att hörlurarna faller, perfekt när du är ute och löper.
Pris: 350 kr
Köpställe: Teknikmagasinet

Smart träningsklocka – Sportklocka från Polar hjälper dig att effektivisera dina träningspass. Med FT7:s hjälp kan du välja att antingen träna för att förbättra konditionen eller för att bränna fett.
Pris: 1195 kr
Köpställe: Stadium, Intersport

Vikter – Abilica weight load. Viktmanschetter i mjuk nylon med kardborrlås och metallspänne. Välj mellan 2×0, 5kg, 2×1,5kg eller 2×2,5kg. Bra för spänstträning, styrketräning och rehabträning efter skada.
Pris: 249 kr
Köpställe: Igorsport, Stadium, Intersport

Nu hoppas vi på fint väder på söndag och önskar alla mammor en bra dag!

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.