Mornington Health Club – så mycket mer än bara träning

Mornington Health Club - så mycket mer än bara träning

Träna utan att behöva släpa på en tung träningväska. Gå på intressanta föreläsningar och lägg affärslunchen efter tjejmiddagen direkt efter träningen då restaurangen ligger vägg i vägg.

Det låter som en utopi, men på Mornington Health Club är det möjligt. Mornington Health Club ligger i anslutning till Mornington Hotel i Bromma och på Nybrogatan i Stockholm.
Som medlem här får du, förutom tillgång till träningsanläggningen, även en rad olika förmåner. Vad sägs om rabatter på hotellet, i restaurangen samt inbjudan till intressanta föreläsningar?
– Vi erbjuder ett helt ”må bra”-koncept för våra medlemmar. Alla är välkomna och det råder en familjär stämning. Hit kommer man för att må bra och träna i en avslappnad miljö, säger Lotta Näslund på Mornington Health Club.

Konditions- och styrkemaskinerna i gymmen tillhör de bästa på träningsmarknaden. Här finns också gott om fria vikter, balansbollar och annan utrustning för funktionell träning. Funktionell träning innebär att du tränar flera muskelgrupper åt gången och övningarna är anpassade för att du bättre ska klara de belastningar du utsätter kroppen för i vardagen.
På anläggningen i Bromma finns också en sal där flertalet pass hålls och här erbjuds även utomhuspass, så som klättring, mountainbiking, löpning, rullskidor och walking. För den som behöver hjälp har Mornington Health Club egna personliga tränare anställda och en alldeles egen massör.
På Mornington Health Club får du allt serverat när du kommer, både handduk och vattenflaska. På Nybrogatan får du till och med träningskläder. Det enda du behöver ha med dig är träningsskor. Perfekt när du får en lucka i schemat och inte har med dig träningskläder eller vill slippa ha en våt handduk hängandes på jobbet.

Stort utbud, både inne och ute!
Funktionell träning med FreeMotion maskiner, Flex (träning med balansboll), Core, Combo (aerobics och styrka), Yoga, Aerobox, Ma/Pa-yoga, Peak (cirkelträning) samt flertalet utomhuspass, däribland Walking (stavgång), klättring, mountainbiking, löpning och rullskidor.
Årskort: från 208 kronor/mån. Det finns olika typer av medlemskap.
Öppettider: 06.00 – 23.00 Alla dagar året runt.
Övrigt: Personlig tränare och massage erbjuds på båda anläggningarna.

Mornington Health Club Bromma,
Norrbyvägen 30,
08- 507 332 00,
[email protected].

Stockholm,
Nybrogatan 53,
08 – 507 330 00,
[email protected].
www.morningtonhealthclub.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras