Missa inte årets Winter Show i Kungsträdgården

Missa inte årets Winter Show i Kungsträdgården

Det blir en rekordtidig skidpremiär i Stockholm. Winter Show i Kungsträdgården 17–18 oktober är säsongens viktigaste event för alla som trivs bäst på snö. Känn på säsongens hetaste nyheter, få resfeber när svenska och internationella destinationer lockar. Massor med rese-erbjudanden på plats, kom och boka årets skidresa, fri entre.

 

 

Årets Winter Show program:

 

Railarenan

Självklart byggs även i år en railarena som blev en succé förra året. Arenan byggs av David Ny, han är mannen bakom arenor över hela världen, senast under OS i Sotji. Ta med skidor eller brädan och få åktips av Snow Camp och Friluftsfrämjandet. Det lovas en hel del överraskningar i form av utlottningar av sköna priser och kända åkare som kommer och hälsar på.

 

Testa Skicross

Svenska Skicrosslandslaget finns representerade under Winter Show där alla besökare har möjlighet att testa skicross och kanske även hänga med på ett åk. Utmana dina kompisar i skicross-starten och prova landslagets utrustning som du även har chansen att vinna!


Slackline

Hos House of Hygge Sverige kommer du under Winter Show ha möjligheten att testa på att gå på slackline, vilket inte bara är en skoj och underhållande aktivitet utan otroligt bra stabilitets och balansträning för den skidintresserade. Det kommer i tillägg bjudas på slacklineshow och du har möjligheten att lägga grunden för vinterns gogglebränna.

Barnens Snowboard arena – Burton Riglet Park

Ta med dig barnen mellan 2-6 år och testa snowboard i Burtons Riglet Park på Winter Show, alldeles gratis.


Fotoutställning

Sophie Odelberg har på det senaste året seglat upp som ett nytt, starkt namn bland sportfotografer. På Winter Show visar Sophie upp sina snygga bilder. 


8848 Altitude firar 25-årsjubileum

Alla som handlar för mer än 500:- i pop-up shopen får en pjäxbag på köpet! 


Konstutställning

Sandra Fransson ställer ut sina härliga konstverk med alpin inriktning. Sandra kommer även att berätta mer om sin nystartade ideella förening som hon startat till minne av sin bror Andreas Fransson. Besökarna kan köpa den fina postern på plats för att stödja föreningen.


Pynta skidglasögonen

I Romme Alpins monter kan du pynta goggles med pärlor och glitter precis som slalomstjärnan Frida Hansdotter. Det finns barngoggles och allt pynt som behövs i montern. Vill du hellre pynta dina favvogoggles kom ihåg att ta med dem till mässan. Finaste pyntningen vinner ett par nya goggles av toppklass!


Föreläsningar och filmvisningar

Varje dag hålls ett antal föreläsningar och det visas skön skidfilm i restaurangtältet kostnadsfritt.


Utställare

Winter Show möts du av utställare från den svenska fjällvärlden och även från reseföretag som arangerar skidresor till hela världen. Du hittar även en hel del sköna företag som visar upp produkter för kommande säsong. Många utställare har även med sina maskotar som alla barnen kan hälsa på.


Tävlingar

Utställarna kommer att ha massor med sköna tävlingar med grymma priser i  sina montrar. Stöten & Kläppen kommer att lotta ut skidresor för hela familjen. Hos Tidningen Outside har du möjlighet att vinna ett par grymma DPS skidor. Hos Åka Skidor kan du rösta på ditt favorit skidfoto och ha möjlighet att  vinna årets utvalda testskida. Vinn fri weekendbil, en plats i Vikingarännet, byt FB Likes mot liftkort, Hemavan Tärnaby kommer att ha en fet tävling där du kan vinna en heliskiweekend med Stig Strand.

 

Läs mer: wintershow.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras