Missa inte årets största skönhetsevent

Missa inte årets största skönhetsevent

Den 27-29 november är det dags för Acadermia – Sveriges största event inom skönhet. Mässan är en del av Fit for Life WKND tillsammans med Allt för Hälsan och Fitnessfestivalen på Stockholmsmässan. Med 12 scener och 313 programpunkter blir det garanterat en helg med massor av inspiration för dig som är intresserad av träning, hälsa och skönhet!

Acadermia

Acadermia är Sveriges största skönhetsevent och är en del av FIT For Life WKND tillsammans med Allt för hälsan och Fitnessfestivalen.

Datum: 27-29 november 2015.

Plats: Älvsjömässan i Stockholm.

För biljetter och mer info: acadermia.se, köper du VIP-biljett till Acadermia nu får du en beauty bag på köpet, värd 900 kronor!

 

sites/default/files/beauty bag_2.jpg

 

Vill du uppleva det allra senaste inom modern skönhet med ledande leverantörer inom naturlig skönhet, hudvård, makeup, hår, estetiska behandlingar och estetisk kirurgi får du inte missa Acadermia. Mässan kommer bjuda på allt ifrån fina erbjudanden, prova på behandlingar, catwalks och en uppsjö av spännande seminarium.

  – Några av årets häftiga nyheter som du kan köpa på mässan är masker i 24 karat guld, Kardashians nya hårprodukter, Glam Glows nya masker samt ColorWow – en färg du enkelt penslar på hemma och som får utväxten att försvinna. Vidare har Clarins fina erbjudanden på sin makeup, Filorga lanserar sin nya professionella serie och Babor kommer att köra Black Friday Sales i sin monter på fredagen. På Catwalken pågår roliga shower inom make up, naglar samt hår med bland annat årets frisör Sofia Geideby ifrån Björn Axén som ger häftiga stylingtips. Missa heller inte den gröna makeup-showen med några av Sveriges bästa makeup-artister som kommer att visa hur man lägger årets hetaste look inför jul och nyår, berättar Catarina Pap de Pestény, vd och grundare av Acadermia.

 

Är skönhet livskvalité?

På Skönhetsscenen går 21 kostnadsfria seminarier där du får personliga skönhetstips från Tony Irving som berättar om sin resa från botox till blåbär. TV4:s kostexpert Anna Ottosson finns på plats för att avslöja hur du kan äta dig vacker. 

  – Du kan också lyssna till seriösa paneldiskussioner kring ingredienser i skönhetsprodukter, solskydd och det nya naturliga ansiktslyftet – trådlyftet. Key Note Speaker Dr Charles Randquist ställer frågan huruvida skönhet och plastikkirurgi kan vara en väg till livskvalitet via fysiskt och

psykiskt välmående.

 

Säkrare skönhet

Med missionen om en säkrare skönhetsbransch kommer Acadermia i år att bjuda på två extra viktiga punkter. 

  – Visste du exempelvis att Sverige är ett av Europas mest oreglerade länder när det gäller skönhet? Det är faktiskt enklare att starta en klinik idag än ett café och vem som helst kan beställa fillers på nätet och börja injicera i morgon. Dagligen ser vi kvinnor som råkar illa ut i media. Vi tycker att det är dags att städa upp och kommer därför presentera två viktiga initiativ på årets mässa. En presentation av Regeringens utredning av skönhetsbranschen med tillhörande lagförslag, samt lanseringen av Estetiska Injektionsrådets Certifiering av de som injicerar fillers och botolinumtoxin.

 

Njut i Champagnebaren 

I AntiAging Caféet kan du blanda din egen gröna smoothie och lära dig allt om de nya trendiga dryckerna som gör under för din hud, vikt och hälsa. Här hittar du även Anna Ottosson, aktuell med en ny bok om Hälsodrycker, som står och visar hur enkelt det är att komma igång med ett hälsosammare leverne. 

  – Allra populärast brukar dock Champagnebaren vara! Här kan du ta ett glas Laurent Perrier med bästa vännen och bara vara för en stund, avslutar Catarina Pap de Pestény.

 

 

 

Text: Redaktionen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.