Minska julstressen och maxa julmyset med Flowlife

Flowlife

Känner du mer julstress än julefrid? Koppla av med massage – med Flowlifes smarta produkter gör du det enkelt hemifrån.

För många är julen långt ifrån den fridfulla högtid som många föreställer sig. Känner du dig mest stressad av alla julklappar som ska handlas, mat som ska förberedas, glöggmingel som ska hinnas med och andra sysslor som hör till julen?

Då borde du unna dig en stunds massage – vi berättar varför det är den perfekta metoden för att koppla av, och visar de smarta produkterna från Flowlife som gör att du kan massera dig själv hemifrån.

3 skäl till att ge dig själv massage i jul

1. Det motverkar stress

Den där massagestunden är inte bara skön, utan kan också hjälpa dig att bli av med stress på längre sikt. Massage har nämligen en lugnande effekt, bland annat för att det ökar utsöndringen av må bra-hormonet oxytocin, samtidigt som stresshormonet kortison minskar.

2. Ökad blodcirkulation

Kall och frusen? Då är massage perfekt, eftersom det ökar blodcirkulationen. Utöver att du slipper frysa kan det bidra med flera andra fördelar, som en bättre återhämtning och mindre värk.

3. Förbättrat immunförsvar

Forskning har visat att massage leder till en ökning av antalet vita blodkroppar, som är en viktig del av immunförsvaret. Med tanke på att så många är halvkrassliga eller förkylda den här tiden på året så innebär det att massage ju måste vara det perfekta sättet att koppla av på!

Smart egenmassage med Flowlife

Flowlife har flera smarta produkter för att massera sig själv. Men om målet är att minska stressen och maxa julmyset är det de här produkterna du borde titta lite extra på…

FlowlifeFlowPillow Heat

Sveriges mest sålda massagekudde, som kan användas för att massera i princip hela kroppen. Du kan välja hastighet för att anpassa massagen efter just dina behov, och den värmer dig samtidigt med infraröd värme. Med andra ord kommer du definitivt få en välgörande paus från julstressen med Flowpillow Heat.

▶︎ Klicka här för att läsa mer och köpa Flowpillow Heat!

FlowlifeFlowFeet

Din fötter får stå ut med mycket – därför förtjänar de att skämmas bort med FlowFeet, din personliga fotmassör. Den har tre olika behandlingsprogram, värme och infraröd ljusterapi för att behandla kalla, trötta, svullna eller skadade fötter på bästa sätt – eller bara ge dig en skön stund i soffan för att varva ner.

▶︎ Klicka här för att läsa mer och köpa FlowFeet!

Perfekta julklappar

Missa inte att du just nu hittar massvis av riktigt bra julerbjudanden från Flowlife här – garanterat uppskattade julklappar till grymma priser att ge till någon du tycker om (kanske dig själv).

Just nu har de dessutom “Lyckad julklappsgaranti”, vilket innebär att du eller den du ger bort en produkt till får lära känna och testa produkten ända fram till den 3 april 2022, alltså 100 dagar från och med julafton!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.