Mellandagsrea hos cocopanda – våra favoritprodukter till kampanjpris

Mellandagsrean är redan här med mängder av fynd hos COCOPANDA. Här hittar du över 40 produkter med minst 40% rabatt! Att kunna klicka hem härliga skönhetsprodukter när man befinner sig mitt i julledigheten, utan att behöva ta sig ut i kylan för att springa i affärer måste väl ändå vara höjden av lyx? Skippa trängsel och stress och kryp upp i soffan med raggsockor och sköna filtar istället, surfa in på COCOPANDA och välj och vraka bland alla förmånliga erbjudanden.

Här finns något för alla, med populära produkter från bland annat MAKEUP REVOLUTION, SHELA’S, TIGI, CALVIN KLEIN, och YOUNGBLOOD. För att göra mellandagshoppingen ännu enklare har vi valt ut några guldkorn bland produkterna.

Våra favoriter från COCOPANDAS mellandagsrea:

MAKEUP REVOLUTION 32 Eyeshadow Palette Flawless.
En fantastisk palett med 32 snygga ögonskuggor som kan användas var för sig eller blandas för en fin look.

 

SHELA’S Sminkväska Liten Nude.
En rymlig och praktisk sminkväska som är perfekt för att förvara dina toalettartiklar och skönhetsprodukter. Sminkväskan har en modern och stilren design som faller de flesta i smaken. Perfekt till dig själv eller att ge bort i present till någon du tycker om.
TIGI BED HEAD Urban Antidotes Recovery Shampoo & Conditioner 2 x 750 ml.
Recovery Shampoo och Conditioner till torrt, skadat hår som behöver en riktig fuktkur, glans och dramatiskt förbättrad hårkvalité. Ökar mjukhet och är mild mot hår och hårbotten.
SHELA’S Versatile Rotating Cosmetic Organizer Vit.
En fantastisk sminkhylla som roterar i 360 grader och som på ett snyggt och överskådligt sätt rymmer upp till 100 av dina kosmetiska produkter! Denna eleganta och praktiska sminkhylla gör det enkelt att få en överblick över dina produkter.
YOUNGBLOOD Mineral Primer 28,5 ml.
Mineral Primer är en genomskinlig bas som gör att makeupen håller bättre. Jämnar ut synligheten av tunna linjer och porer, och ger en jämn och unik yta som är väl lämpad att applicera foundation på.

Fler produkter med minst 40% rabatt hittar du här!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.