Medicinsk yoga i Turkiet

Medicinsk yoga i Turkiet

Våren närmar sig och det börjar bli dags att unna dig avkoppling.

Efter en veckas medicinsk yoga i Turkiet kommer du garanterat att känna dig avslappnad och må bättre. Yogaklasserna hålls av Ullis Karlsson, legitimerad sjukgymnast, utbildad yogalärare samt Medicinsk Yogaterapeut, och utbildad hos Göran Boll på Institutet för Medicinsk Yoga.

”Den Medicinska yogan härstammar från Kundaliniyoga, men Ayurveda (traditionell indisk läkekonst) och TCM (traditionell kinisesk medicin) är invävda, och övningar i den Medicinska yogan utföres långsammare än den traditionella Kundaliniyogan, vilket gör att yogan passar även dig med långvarig, kronisk smärta, fysisk, såväl som psykisk och emotionell smärta. Vi jobbar även med mantran och ljud som är ett läkande redskap, och som även används i Kundaliniyoga.

Varje pass innehåller andning, som är det centrala i alla övningar, positioner, vila samt meditation. De pass vi gör på denna yogaresa är lugna, inkännande men även utmanande, och du anpassar övningarna efter dina möjligheter och dina begränsningar. Passen syftar till att skapa inre harmoni och lugn, att väcka din inneboende kraft, och att frigöra hinder och blockeringar för att skapa ett flöde i dig som energivarelse. Ett flöde på det fysiska, psykiska, emotionella och själsliga planet, så att du kan förenas med dig själv som du är!

En vecka full av inspiration, insikter och näring.”

Vill du veta mer? Klicka här

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.