Mayhem Workout – bloggen som blev träningssuccé

Mayhem Workout – bloggen som blev träningssuccé

Det började som en privat blogg om funktionell träning. I dag erbjuder Mayhem Workout funktionella träningspass utomhus för alla nivåer.

Tufft, glädjefyllt och utmanande träning utomhus. Det är precis vad Mayhem Workout handlar om. Grundaren bakom Mayhem Workout är Kristian Klintbo som brinner för funktionell träning. För att inspirera andra startade han en blogg om funktionell träning – som snabbt blev succé. På bara några månader gick läsarna från följare till deltagare på träningspass i skogen.

– Det var otroligt inspirerande att se hur många som ville fokusera på funktionell träning utomhus. Idén med Mayhem är att träningen ska vara utomhus, funktionell och prestationsfri med mycket laganda och gemenskap. Vi uppmuntrar hela tiden våra medlemmar att utgå från sig själv och att utvecklas, inte utgå från vad alla andra gör, säger Kristian Klinto, grundare av Mayhem Workout.

Träning för alla
Alla pass bygger på funktionella övningar där kroppen används som redskap och kombineras med konditionsträning. Även kettlebells används regelbundet. Genom utmanande övningar tränar och utvecklar du din förmåga att klara av mer, både fysiskt och mentalt. Passen ger hög puls men övningarna anpassas till individen.

– Det är svårt att beskriva känslan som skapas på varje pass, men den fantastiska gemenskapen som bildas bidrar till att man peppar och lyfter varandra. Det både hörs och syns att träning är kul! För mig är det viktigt att varje individ hittar sin form av träning som gör att man vill röra på sig och må bra. Mayhem gör träningen enkel och tillgänglig, allt du behöver är dig själv och ett beslut om att du vill göra detta. Vi vill att alla ska känna sig välkomna oavsett vilken träningsform de befinner sig i just nu.

Samarbetar med SKINS
Förutom gruppträning erbjuder Mayhem Workout även personlig träning, föreläsningar och workshops inom hälsa. Konceptet är genomgående funktionellt där träning och effektiv återhämtning går hand i hand.

– Funktionell träning och effektiv återhämtning är det som behövs för att din kropp ska må bra långsiktigt. Vi värderar kvalité högt vilket genomsyrar alltifrån våra instruktörer och pass till övningar och utrustning. För oss är det exempelvis en självklarhet att använda oss av kompressionskläder från Skins. De hjälper till att påskynda återhämtningen, förbättrar blodgenomströmningen och ger mer syre till aktiva muskler. Den höga kvalitén gör att kläderna håller för vår träning och hjälper även våra medlemmar att nå sitt träningsmål!

 

sites/default/files/skins mayhem_banner2.jpeg

Mer information: Mayhemworkout.se, skins.se

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.