Maxa din träning med träningsprogram runt handleden

Maxa din träning med träningsprogram runt handleden

I sommar lanserar adidas FIT SMART – ett armband för högintensitetsträning som mäter puls, förbränning, fart, distans samt intensitet.

Armbandet FIT SMART är specifikt designad för löpning, träning och fitness och mäter pulsens förändring vid fysisk aktivitet, för att därigenom guida användaren till rätt intensitet och bästa resultat. Genom armbandets LED display ser du snabbt den viktigaste informationen och intensiteten på träningen visas genom olika färger. Vibrationer och visuella påminnelser ger feedback under träningen och coacher dig så att du får ut så mycket som möjligt av ditt träningspass.

Genom adidas miCoach appen levererar FIT SMART relevanta råd, som hjälper dig dels från vecka till vecka men också med mer långsiktiga träningsupplägg. Den populära miCoach Train and Run appen låter dig på ett unikt sätt kombinera fördelarna med pulsbaserad träning och det motiverande i att kunna sätt upp även kortsiktiga mål.

– Vi jobbar alltid tillsammans med våra atleter för att förstå deras behov och erbjuda dem de träningsredskap och innovationer som hjälper dem att prestera på topp. FIT SMART gör nu dessa innovationer tillgängliga för utövare på alla nivåer och oavsett mål med träningen. Vi tror att FIT SMART kan vara mer än ett trovärdigt och effektivt träningsredskap. Det kan också bli en motivator och göra skillnad för de som vill börja och de som vill orka fortsätta – den fungerar eftersom den mäter dina värden, inte bara vad du gör, och med hjälp av veckomålen och de personliga träningsplanerna får du all den träningsdata du behöver för att förändra och justera din träning och för att verkligen få resultat, säger Paul Gaudio, General Manager, adidas Digital Sports.

FIT SMART kan lagra upp till 10 timmar av träningsdata och synkas mot miCoach plattformen med hjälp av Bluetooth Smart och miCoach Train and Run appen. Med hjälp av appen kan användaren också ändra inställningar och hitta hundratals gratis träningsscheman genom adidas partnerskap med EXOS.

adidas miCoach FIT SMART kommer att finns tillgänglig från och med 15:e augusti på bland annat adidas webshop. Rekommenderat pris är 2 000 kronor.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.