Mat och kärlek med Camilla Läckberg

Mat och kärlek med Camilla Läckberg

Deckardrottningen Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg har varit vänner sedan de var små. Idag träffas de ofta och bjuder på goda middagar och mycket kärlek. Nu delar de med sig av detta i boken Fest, mat & kärlek.

Camilla Läckberg är författare och hennes böcker om livet i Tanumshede på västkusten har lockat många deckarsugna. Nu har hon gett ut en ny bok tillsammans med sin vän stjärnkocken Christian Hellberg. 

Genom åren har de lagat mat till mängder av tillfällen, från glada kompisträffar och mysiga semestermiddagar med barnen till lyxiga nyårsfester. Gott och glatt är det alltid oavsett om festen är liten eller stor. I sin nya personliga kokbok bjuder de bland annat in till tjejmiddag hemma hos Camilla, till grillfest på bryggan och till förberedelserna inför Camillas bröllop.

Boken innehåller både roliga tips och idéer, recept samt en mängd fina och inspirerande bilder. Maten som serveras är lättlagad och fräsch med rena, klara smaker. Här finns spännande plockmat, sallader, kött-, fisk- och skaldjursrätter, bröd, desserter och drinkar – helt enkelt massor av inspiration till att träffas och njuta av god mat tillsammans. De vill själva kalla Fest, mat & kärlek en brukskokbok för livets guldkant!

Fotograf: Jakob Fridholm

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.