Marlin+ – bäst elcykel för extra krafter, exakt när du behöver

bäst elcykel

* Veckans produkt – reklam för bäst elcykel just nu från Trek *

Treks mest populära mountainbikemodell Marlin har fått ett älskvärt syskon: Marlin+ – en cykel som ger dig samma fantastiska egenskaper, men med extra kraft av el. Något för dig? Här berättar vi mer.

“Vilken är bäst elcykel när jag vill att den ska vara praktisk, prisvärd och snygg”, undrar du? Tre önskningar i en – fullt möjliga med Marlin+ från Trek.

“Smidig, tyst assistans”

Tyst och bekvämt tar du dig fram, med kraft av en av marknadens starkaste motor från Bosh uppför backarna. Lika mångsidig som Marlin, men nu med assistans av el i upp till 25 km/h och ett batteri som håller i 2-4 timmar, alltså gott om tid att ta dig både till och från jobbet, eller längre äventyr i tuff terräng. Auto-läget justerar assistansen automatiskt under tiden som du cyklar, så att du kan koncentrera dig fullt på var du ska.

bäst elcykel

Säg hej till Marlin+

Marlin+ är alltså samma cykel som Marlin, men uppgraderad till elcykel. Här får du en stabil handtrail-ram med 130 mm gaffel och breda 2,6 tumsdäck med bra grepp. Från storlek Medium är däcken 29 tum, medan mindre modeller har däck på 27,5 tum.

“Marlin+ är förstahandsvalet när du vill ge dig in i den elassisterade MTB-världen”

Laddningsporten är lätt att nå, vilket gör laddningen enklare och på fjärrkontrollen Purion 200 har du koll på allting du behöver: batteriets laddningsnivå, återstående räckvidd och hastighet. Färgdisplayen är tydlig, och du kan enkelt växla mellan olika information eller justera assistansen.

Oavsett om du ser fram emot cykelutflykter med familjen, pendling eller fjälläventyr så är Marlin+ en cool kompis mot dina mål.

bäst elcykelCykeln kommer helt körklar och redo att användas.

Marlin+ är bäst elcykel för dig som önskar..

  • ..en cykel som passar lika bra för pendling till jobb eller skola, som träning och äventyr i tuff terräng.
  • ..praktiska fästen för såväl pakethållare som cykelstöd och skärmar. Det gör att du kan välja mellan en mountainbike utan el eller uppgradera transportcykel med assistans av el.
  • ..en cykel du kan lita på. Framtagen utifrån den väldigt populära modellen Marlin, vilket gör den till ett säkert val enligt flera testcyklister.
  • ..något prisvärt. Marlin+ har lägre pris än övriga mountainbikes i sortimentet.
  • ..kraftfull och pålitlig motor från Bosch, som hjälper dig att ta dig fram överallt och ger dig extra kraft precis när du behöver det.
  • ..en stöldsäker cykel. Vi smarta appen eBike Flow får du både senaste uppdateringarna och kan koppla upp din telefon för en digital nyckel. Den gör det möjligt att avaktivera motorn, så att cykeln blir värdelös för den som stjäl den.
  • ..lång batteritid. Du har möjlighet att köpa till ett extra batteri, Bosch PowerMore, som förlänger räckvidden med mer än 60 procent!
  • ..gott om växlar för alla typer av stigar, plus breda 2,6-tumshjul och däck med punkteringsskydd förberedda för slanglöst.
  • ..trygga garantier från både Bosch och Trek som inte bara når alla säkerhetsstandarder, utan dessutom överträffar dem.

Ok, men varför just en elcykel?

Både elcyklar och mountainbikes har många fördelar och kombinationen av dessa blir förstås fantastisk. En elcykel passar alla, men speciellt om du inte klarar tuffa distanser eller kuperad terräng på en vanlig cykel, eller helt enkelt vill undvika en svettig skjorta på väg till kontoret. Med assistansen från elcykeln blir det både mer praktiskt och roligare att ta dig långt och besegra backarna.

Marlin+ gör även att fler människor får frihet att ta sig dit man vill, även med fysiska begränsningar, men även tvärtom.

bäst elcykel

Utan tillbehören har du i stället en ren mountainbike, perfekt för dig som träningscyklar, tävlar eller söker en lättare terrängcykel – med möjlighet till assistans ibland.

“Extra krafter, exakt när du behöver”

▶︎ Läs mer och hitta din Marlin+ här!

Om Trek

Trek startades 1976 i Waterloo, USA och är idag ett av världens mest prestigefyllda varumärken. Med ambitionen om att få fler att cykla, ligger fokus på att tillverka världens bästa cyklar & tillbehör, hela tiden med hållbarhet i åtanke.

Trek gör cyklar åt alla – det spelar ingen roll om du cyklar längst fram i pelotonen på Tour De France, tar en cykeltur för att köpa glass med familjen, pendlar till jobb och skola, nöjesåker på stigar och landsvägar, eller tävlar.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras