Magnesium stärker kroppen!

Magnesium stärker kroppen!

Magnesium är ett av de viktigaste mineraler vi har i kroppen och aktiverar över 300 olika biokemiska reaktioner gällande allt ifrån matsmältning, energiproduktion, till omsättning av protein, fett och kolhydrater.

Vanligt förekommande symptom i samband med magnesiumbrist är bland annat sendrag, tics, muskelkramper, spasmer, oro och ångest men kan även märkas på försämrat humör och nedsatt uppmärksamhet.
Magnesiumbrist kan rådas bot på genom att använda sig av ett kosttillskott för att återställa rätt nivåer och harmoni i kroppen. Men biverkningar som magont och diarré kan förekomma vid intag av magnesiumtillskott i tablettform.
Därför föreslår vi magnesiumolja från Ancient Minerals. Produkten innehåller fullständigt rent och icke-processat magnesiumklorid utvunnet ur den fossila havsbädden Zechstein som ligger 1500-2000 meter under jordytan.
Ancient Minerals magnesiumolja sprayas på och masseras in i huden och är ett enkelt och behagligt sätt att återställa magnesiumnivån eftersom huden absorberar magnesium mycket effektivt.
Magnesiumoljan kan användas både som komplement eller alternativ till traditionella magnesiumtillskott och får dig som lider av magnesiumbrist att känna dig piggare. Det kan dessutom hjälpa dig vid muskelvärk, psoriasis och atopiskt eksem samt hjälpa dig sova bättre.
Att använda Ancient Minerals magnesiumolja är ett enkelt och effektivt sätt att återställa kroppens nivåer av magnesium. Spraya lite i handen och smörj in oljan på ren hud då kosmetiska produkter kan hämma kroppens upptagningsförmåga.
Prova även magnesiumoljan efter ett träningspass. Du kommer ha mindre träningsvärk och återhämta dig snabbare.  

 

text: Joakim Kempe

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras