Lyxa till det i sängen med LELO sexleksaker

Efter 50 Shades-serien är det nog många som har fantiserat lite om att lyxa till det i sovrummet. Men det behöver inte handla om särskilt inredda rum eller avancerade apparater. Ta njutningen till nya nivåer med en lite lyxigare sexleksak.

Erotik och vuxenleksaker går ofta hand i hand, och nog har väl de flesta funderat på att köpa hem en lite lyxigare sexleksak för att göra sexlekarna lite snyggare? Även om fina underkläder kan göra sitt är leksaker att ta upplevelsen till nästa nivå.

Många tänker säkert först och främst på en dildo, men nuförtiden finns det en uppsjö av sexleksaker för bådas njutning.

Hälften äger en sexleksak

Ingen har heller sagt att man måste ha en partner för att njuta av lustfyllt sex. Undersökningar visar att ca 12% av svenskarna onanerar flera gånger i veckan, och ungefär hälften av alla personer i norden mellan 20 och 45 år äger någon typ av sexleksak.

LELO är det svenska märket som blivit synonymt med lyxiga sexleksaker. Fokus ligger här både på njutning, men även på estetik och stilfull design. Här hämtas inspirationen från modeindustrin, och nyckelorden är enkelhet, sensualitet och klass.

LELO har alltid förstått att man måste lyssna på kunderna och deras synpunkter. Därför skapar de idag erotiska produkter och tillbehör som inte bara är populära i Sverige, utan även över hela världen. Sortimentet innehåller allt från trådlösa parvibratorer och penisringar, till klassiska klitorisvibratorer och glidmedel.

Varför är det viktigt att få orgasm ibland?

Att nå sexuellt klimax leder till att mängder av lyckoämnen utsöndras i kroppen. Bland annat Oxytocin, som har en avslappnande effekt på kroppen, och hjälper till med sömnen efteråt. Alltså är det extra bra att få orgasm på kvällen. Men fördelarna tar inte slut där. Du minskar även risken att bli förkyld eftersom kroppens slemhinneförsvar stärks, du blir mindre stressad, din hy kan få mer lyster och se yngre ut.

Sinful.se hittar du massor av lyxiga LELO-produkter – så se nu till att uppgradera lådan i garderoben med lite nya snygga och stilrena sexleksaker.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.