Lucka 9: Vakna® Winter Edition – powerbars som ger dig allt i ett

Bakom dagens lucka hittar du en exklusiv rabattkod till Vakna® Winter Edition – den enda bar du behöver för energi, näring och njutning. 

Vakna® Winter Edition bars är nyheten som ger dig en fascinerande upplevelse i varje tugga – men vad smakar den? Unwrap mysteriet och lista ut det, fyll på med energi och gör denna vinter extra god med Vakna®!

Vakna® Winter Edition är ett smart och smidigt sätt att både få i dig en uppiggande boost av koffein, energi, protein och en smak du sent kommer glömma. Perfekt format att ta med dig i träningsväskan, på språng till jobbet, i fickan på långpasset, ja i stort sett vart du än går, utan att kompromissa på vare sig effekt, näring eller njutning.

”Vakna piggar upp koffeinmarknaden med ett helt nytt produktsortiment”

Vakna® proteinbars är den perfekta kombinationen av uppiggande koffein, läcker smak och byggstenar av högt proteininnehåll. En och samma förpackning för att på ett bekvämt sätt tillgodose dina behov och få en snabb energiboost när du behöver det som bäst.

Exklusiv rabattkod till Vakna® Winter Edition

I dagens lucka får du en förmånliga rabattkod på Vakna® Winter Edition bars. Ange koden NYKUND25 när du köper dina bars här!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.