Lucka 8 – vinn ryggsäck med ditt ”måste” på julbordet: årets knäckebröd

I lucka 8 har du chansen att vinna julbrödets julbröd från Leksands knäckebröd. Älskad knaprighet, variationsrikt, lång hållbarhet och här även praktiskt förpackat.

Bakom lucka 8 döljer sig en snygg och praktisk ryggsäck från Leksands knäckebröd, men inte nog med det – den är fylld med årets nyheter:

  • Årets julknäcke, som varje år har olika juliga smaker. Det här året är det smaksatt med pepparkaka, och du kan läsa mer om det här.
  • Frön och Havssalt, den nya varianten av deras populära trekantsknäcke. Läs mer om det här.

Om Leksands knäckebröd

Allt började på 1800-talet med den duktiga bagarkullan Jakobs Karin. Hon hade ett enkelt men genialt recept på knäckebröd som hon lärde sin dotter Anna. Så har det fortsatt, och än idag bakar Lekands knäckebröd efter samma recept.

Det bakas på 100 procent fullkornsmjöl, vilket innebär att hela rågkornen används med både grodd och skal. Det innehåller därför vitaminer, mineraler och mycket fibrer som håller magen i trim och blodsockret på en jämn nivå. Däremot innehåller det varken något tillsatt fett eller socker.

Men inte ”bara” gott och hälsosamt, dessutom helt fossilfritt sedan 2013!

Så tävlar du:

Vill du bli en av de lyckliga vinnarna? Gå in på på vår Facebook-sida och leta reda på dagens inlägg. Svara rätt på frågan nedan – och följ oss om ni inte redan gör det!

Vilket år började Leksands knäckebröd värma upp bageriet med återvunnen värme från ugnarna?

Tips! Leta efter svaret här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.