Lucka 8: Vinn ett helt flak av prestationsdrycken INO

Bakom lucka 8 hittar du produkter som ökar din fysiska prestation och mentala skärpa. Bli en av tre lyckliga vinnare av ett helt flak!

INO är en helt ny revolutionerande produkt. INO ”boostar” kväveoxid i kroppen som i sin tur ökar din fysiska prestation och mentala skärpa. Du presterar bättre helt enkelt!

Vad är kväveoxid bra för? 

Kväveoxid ökar blodcirkulationen genom att vidga blodkärl och därmed skapas ett bättre blodflöde. Det goda blodflödet resulterar i ökad syresättning av i princip alla organ. Kväveoxid har positiva effekter på hjärta, kärl, muskelstyrka, uthållighet men också för hjärnans respons- och tankeförmåga. 

INO innehåller en koncentrerad mängd nitrat. Nitrat förekommer naturligt i grönsaker som exempelvis spenat och rödbetor. 


INO v.s. rödbetsjuice

Ett glas INO motsvarar i effekt hela sex glas rödbetsjuice. Drycken har full effekt efter två timmar och finns kvar i kroppen i upp till 40 timmar.

Ju äldre vi blir desto mindre produktion av kväveoxid sker naturligt i kroppen. Den reducerade produktionen märks från det att du är runt 30 år och blir mer tydlig ju äldre du blir. Endast cirka 50 % av produktionskapaciteten av kväveoxid kvarstår när du är 40 år jämfört med när du var 20 år. Det betyder att alla från 30-årsåldern och uppåt har stor nytta av INO. 

INO  är passionerade och engagerade i att göra skillnad på riktigt – INO kommer att bli din nya bästa vän. Prova själv och mät dina resultat.

Läs gärna mer på Inofoodtech.se och på Instagram: @inofoodtech 

Bli en av 3 lyckliga vinnare till ett helt flak* INO, alltså 24 burkar!

*Värde per flak är 599 kronor.

Så här tävlar du:

  1. Gå in på vår Facebooksida, leta reda på dagens inlägg och svara rätt på frågan: ”Hur många glas rödbetsjuice motsvarar ett glas INO?”
  2. Tagga en vän du vill bjuda på en burk INO.
  3. Vinnare utses och kontaktas sen på Facebook inom en vecka, lycka till!
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.