Lucka 8: Vinn den smarta lufttrycksvibratorn Satisfyer Curvy 2+

Lucka 8: Satisfyer Curvy

Framtidens orgasmer är här – och i och med att vi öppnar lucka 8 kan du själv uppleva dem. Du har nämligen chansen att vinna den app-styrda lufttrycksvibratorn Satisfyer Curvy 2+ från Sinful.

Varför Satisfyer Curvy 2+?

Satisfyer Curvy 2+ är inte som andra lufttrycksvibratorer – den är betydligt smartare än så. Precis som de andra populära produkterna från Satisfyer använder den sig av pulserande tryckvågor för att stimulera klitoris, men med den här varianten får du tillgång till en mängd olika innovativa funktioner.

Genom att ansluta den till Satisfyers app kan du till exempel skräddarsy dina egna vibrations- och lufttrycksmönster så att de passar just dig. Du kan till och med koppla upp den till din mikrofon eller musik så att du kan komma till rytmen av din favoritsång eller ljudet av din partners röst!

Den har dessutom en både snygg och ergonomisk utformning, som gör att du kan tillbringa låååånga stunder med den utan att uppleva något obehag (och vi kan nästan lova att du inte komma vilja lägga ifrån dig den i första taget…). Som om det inte var nog så är den vattentät och och täckt av medicinsk silikon.

Så tävlar du

Är du redo för att uppleva riktigt smart njutning? Missa inte chansen att vinna en Satisfyer Curvy 2+ från Sinful. För att vara med och tävla gör du följande:

  1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
  2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
  3. O.B.S. Skriv på Sporthälsas Facebook-sida svar på frågan: ”Vad heter appen du kan koppla din Satisfyer Curvy+ till?” (Ledtråd: se Sinfuls hemsida)
    – Satisfyer App
    – iSatisfyer
    – Satisfyer Connect
  4. Tagga minst en vän som du också tror vill vara med och tävla. Till och med torsdag 10/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Läs mer

▶︎ Kolla in hela Sinfuls sortiment här

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.