Lucka 7 – Vita Liberata

I lucka 7 påminns vi om sommarens sköna dagar och solkysst hy. Tävla om ett kit från Vita Liberta!

Från Vita Liberata kan du vinna ett kit som ger dig en frisk solkysst färg så här i vintertid. En bestående färg får du av Fabulous som du smörjer in kroppen med och din egen färg utvecklas inom 8 timmar. Med body blur kan du sedan toppa upp färgen på benen om du vill vara barbent på julens fester. Den fungerar som ett instagramfilter för kroppen.

Så här tävlar du:

Svara på frågan i kommentarsfältet till denna artikel: Varför vill just du få lite hjälp med att fuska fram sommarfärgen så här i vintertid?

3 vinnare utses 9 dec. Lycka till!

14 Kommentarer
 1. För med lite färg på kroppen känner jag mig mycket piggare, gladare, frächare och framför allt snyggare!! Just nu ligger jag här nyopererad och är blek som ett spöke, så detta skulle jag verkligen behöva????????????????

 2. Tacksamt att få lite färg i den mörka vinterperioden då man är blek o trött av mörkret… tända ljus o lite färg på kroppen gör livet toppen????

 3. Så att jag ser lite fräschare ut och inte så glåmig nu.. Den naturliga solen gör ofta jag får mycke pigmentfläckar så nu när jag är över 40 är jag räddare för ålderstecken och Pigment förändringar

 4. Med färg på kroppen framhävs ett friskare och sundare livsstil. Det känns bättre med att smörja kroppen än sola!

 5. Med lite färg på kropoen ser man lite piggare ut. Det behövs så här när man är som blekast…dessutom är det helt ofarligt i jämförelse med att sola solarium..

 6. Jag ska till Mellanöstern på arkeologisk utgrävning och skulle behöva grunda lite som skydd mot den starka solen.

 7. Min torra, bleka, vintertrötta hy,
  ger mig huvudbry.
  Fabolus får mig att känna mig som ny.
  Hoppas färgen består,
  över nyår!

 8. Alla är bleka efter den mörka och tråkiga november. Men det blev inte bättre med en förkylning sen en operation i tummen som avslutades med en vinterkräksjuka så nu är jag blekare än ett spöke och behöver piggas upp i för jul och nyår ????????

 9. Inte vara tråkig och grå utan känna mig fin med färg som när solen lyser och himlen är blå. Med solkysst ansikte som ger energi, kan jag trots utan resor, känna mig frisk och fri.

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.