Lucka 7: Vinn RÅ-juice till dig och två vänner

Lucka 7: RÅ

Har du några vänner du vill rå om lite extra? Ta chansen att vinna rå-juice eller drycker från WellNOx till dig och två vänner när vi öppnar lucka 7.

RÅ – bara de bästa råvarorna är bra nog

Juicer och drycker av bästa kvalitet är det som utmärker RÅ från det svenska företaget WellNOx. Företaget startades när en av grundarna själv upptäckte hur otroligt viktigt det är att få i sig mer grönsaker, frukt och bär för att må bra. När han tröttnade på råsaftcentrifugen tog han sig en funderare.

Hur ska man göra det enklare för alla att dra nytta av det fantastiska som naturen har att erbjuda? Det var så idén till produktserien RÅ föddes. Den pressade råsaften pastöriseras för att få en säker och hållbar produkt som är bra för både dig och miljön. Sortimentet består av rena juicer, juiceblandningar av spännande råvaror och friska drycker. Självklart tillsätts inget socker eller sötningsmedel.

Så tävlar du

Delat glädje är dubbel glädje – därför kan du inte bara vinna produkter från RÅ till dig, utan också två vänner. Vinnaren får tre valfria bag-in-boxer från RÅ som du kan dela med dig av, eller behålla för dig själv om du känner för det… Så här går du till väga för att vara med och tävla:

 1. Följ RÅ på Facebook – du hittar deras sida här.
 2. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
 3. Följ vår sida om du inte redan gör det.
 4. O.B.S. Skriv på Sporthälsas Facebook-sida svar på frågan: ”Hur många liter dryck innehåller en bag-in-box från RÅ?” (Ledtråd hittar du här):
  – 1 liter
  – 3 liter
  – 5 liter
 5. Tagga två vänner du vill dela vinsten med. Till och med onsdag 9/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Lycka till!

Läs mer

▶︎ Klicka här för att kolla in hela RÅ:s sortiment.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.