Lucka 7: Exklusiv rabatt på din personliga nackmassör från Welify

Önskar du att du hade ständig tillgång till en personlig massör som kunde mjuka upp din nacke när som helst? Med Nackmasseraren från Welify får du just det, och med rabattkoden i lucka 7 kan den bli din till ett riktigt bra pris.

Är det inte dags att unna din stela och ömma nacke en julklapp? I så fall får du inte missa dagens lucköppning, som innehåller ett riktigt bra erbjudande på den revolutionerande Nackmasseraren från Welify.

Den gör nämligen betydligt mer än liknande produkter. Med Welifys Nackmasserare får du inte bara skön massage och behaglig värme. Det som gör den riktigt unik och effektiv är att den använder sig av så kallad TENS – Transkutan elektrisk nervbehandling.

Varför TENS?

TENS är en välbeprövad metod som går ut på att små, elektriska impulser skickas ut. Det har länge använts som smärtlindring inom till exempel vården .

Du får dels en kortsiktig, omedelbar effekt eftersom de elektriska impulserna blockerar smärtsignalerna till hjärnan. Dels kan det hjälpa dig att bli av med dina nackbesvär på lång sikt.

Genom att använda TENS stärker du samtidigt kroppens naturliga system, i och med att endorfiner frigörs vid området där du har ont eller känns dig stel.

Welify Exklusivt erbjudande på Nackmasserare från Welify

Övertygad om dags att ge din trötta nacke lite extra omtanke den här julen? Ange koden Sporthälsa20 får du hela 20 procent rabatt när du handlar en Nackmasserare från Welify – men passa på, för erbjudandet gäller bara de 100 första ordrarna så det gäller att vara först till kvarn!

▶︎ Klicka här för att läsa mer om Welifys nackmasseraren och ta del av rabatten.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.