Lucka 6: Vinn HappySoaps härliga vinterkollektion

Öppna lucka 6 och ta vinstchansen om fina produkter från HappySoaps vinterkollektion, totalt 7 fina produkter i julkappssäcken.

HappySoaps erbjuder dig plastfria, och miljömedvetna hud- och hårvårdsprodukter. Samtliga produkter i sortimentet är veganska, fria från palmolja och cruelty-free. 

100 procent plastfritt, 100 procent återvinningsbart, fria från palmolja, veganska och handgjorda i egen tvålfabrik. Visst låter det lite för bra för att vara sant? Men sant är det! HappySoaps produkter för håret och huden är lika snälla mot dig som mot naturen. 

”100% plastfri och naturlig kosmetika för alla – det är vårt mål!”

HappySoaps produkter innehåller naturliga ingredienser som varken är skadliga för dig, din plånbok eller planeten. Produkterna är en kombination av rena ingredienser och näringsämnen som vårdar kroppen, samtidigt som de doftar underbart! Dessutom räcker produkterna minst tre gånger så länge som traditionella produkter i plastförpackning. Det är nämligen så att traditionell hud- och hårvård består av 80 procent vatten till skillnad från HappySoaps bars som inte innehåller vatten alls. På så vis sparas vatten som i stället kan användas som dricksvatten.

I årets vinterkollektion ingår de nya dofterna Mon Cherry och Cozy Apple & Cinnamon, med totalt 7 olika miljömedvetna produkter inklusive schampokakor, balsamkakor, kroppstvål, raktvål och ansiktstvätt. Denna vinst utgör ett perfekt tillfälle att prova HappySoaps plastfria och veganska produkter – eller en fin gåva i jul!

▶︎ Här kan du läsa mer om vinterdofterna och de olika produkterna.

Vinn HappySoaps vinterkollektion, en låda med hela 7 produkter!

Så här tävlar du:

  1. Gå in på på vår Facebooksida och leta reda på dagens inlägg och: ”Nämn 3 skäl varför du ska prova HappySoaps produkter?” Tips! Leta efter svaret här.
  2. Motivera varför du önskar vinna.
  3. Gilla HappySoaps här på Facebook (och oss om du inte redan gör).
  4. Vinnare utses och kontaktas sen på Facebook inom en vecka.

Lycka till!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.