Lucka 5: Vinn perfekta julklappen från Bjarka Craft of Nature

Bakom lucka 5 gömmer sig två paket från Bjarka Craft of Nature – perfekta julklappar till dig som både vill ta hand om dig själv och miljön runt omkring dig, och dessutom gärna gör smarta val för plånboken.

Det här är Bjarka Craft of Nature

Nu har vi redan hunnit till lucka 5 i Sporthälsas julkalender, och dagens härliga, hälsosamma överraskning kommer från Bjarka Craft of Nature. Har du inte testat deras handgjorda produkter är det dags nu, för de skiljer sig verkligen från hud- och hårvårdsprodukterna du vanligtvis hittar i butikshyllorna.

Med 30 års erfarenhet av ekologisk odling baserar de tillverkningen på gammalt traditionellt hantverk som gått i arv genom generationer. De är helt veganska och gjorda av växter från svensk natur, utan några parabener eller onödiga tillsatser.

Smart för klimatet och plånboken

Detta resulterar i krämer och produkter som inte bara kommer kännas behagliga och sköna när du använder dem. Du kan också räkna med att de effektivt vårdar, återfettar och skyddar även känslig hud.

Du sparar dessutom på både pengarna och miljön om du använder deras unika tvålar, eftersom de är hårda, har bra lödder och räcker länge. Smart för klimatet och din plånbok – samtidigt som du kan njuta av riktigt härliga produkter.

Vinn produkter från Bjarka Craft of Nature

Har du blivit sugen på att fylla badrumsskåpet med produkter från Bjarka Craft of nature än? Vi förstår det! 

Idag har du chansen att vinna två juliga paket från dem: det här, som innehåller härliga, ekologiska produkter för dig som gillar ansiktsvård och det här som är fullproppat med naturliga godsaker för håret. För att ha chansen att vinna gör du såhär:

  1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
  2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
  3. O.B.S. Skriv på Sporthälsas Facebook-sida svar på frågan: ”Ungefär hur många vanliga balsamflaskor motsvarar en liten balsamkaka från Bjarka Care of Nature (vikt ca 60 g)?” (Ledtråd: se deras hemsida):
    – 1 flaska
    – 3 flaskor
    – 4 flaskor
  4. Tagga en vän du tror också vill tävla. Till och med måndag 7/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook

Lycka till!

Läs mer

▶︎ Hela Bjarka Craft of Natures sortiment hittar du här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.