Lucka 5: Superrabatt på naturliga skönhetsprodukter från Loelle

Bryr du dig inte bara om att ta hand om din hud och ditt hår, utan också planeten och människorna och djuren som lever här? Då får du inte missa dagens lucka, som innehåller ett riktigt bra erbjudande hos Loelle.

Tvål baserad på kallpressad olivolja, olja som innehåller 100% hallonfrön och naturlig lermask – allt detta och mycket mer hittar du hos det svenska, prisvinnande företaget Loelle.

De har gjort det lättare än någonsin att handla högkvalitativa skönhetsprodukter med gott samvete. Bakom dagens lucka hittar dessutom en exklusiv rabattkod som ger dig hela 20% rabatt hos dem.

Varför välja Loelle?

Så varför borde du välja att handla dina skönhetsprodukter hos just Loelle? Här är bara några av många skäl…

  • Du behöver inte kunna tolka en lång och komplicerad innehållsförteckning för att veta vad produkterna från Loelle innehåller. Alla deras produkter är nämligen gjorda på få men effektiva ingredienser som är välgörande för huden.
  • De är dessutom gjorda av ekologiska och naturliga ingredienser utan onödiga kemikalier, vilket kan ha positiva effekter för både dig och miljön.
  • Loelle arbetar tillsammans med kvinnliga kooperativ över hela världen som producerar produkterna för hand – allt för att försäkra att produkterna innehåller hög kvalitet samtidigt som medarbetarna har bra arbetsvillkor.
  • Självklart testas inga produkter på djur.

Så får du vår exklusiva rabatt hos Loelle

Med andra ord är Loelle det självklara valet för dig som vill göra ett riktigt bra val för dig själv, planeten, djuren – och nu även plånboken. Uppger du koden Loellexmas20 får du hela 20 % rabatt när du handlar hos Loelle från och med idag 5/12 till och med 12/12!

▶︎ Klicka här för att ta del av vår exklusiva rabatt hos Loelle och se hela deras utbud av naturliga skönhetsprodukter!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.