Lucka 4: Vinn trådlösa hörlurar från Jabra

I lucka 4 har du chansen att vinna ett par Jabra Elite Active 75t i den snygga färgen mint – ett par hörlurar som verkligen är anpassade för träning och en aktiv livsstil.

Vinn pefekta julklappen från Jabra

Missa inte chansen att vinna den perfekta julklappen till någon du håller nära eller kanske dig själv från Jabra. Öronsnäckorna Jabra Elite Active 75t är framtagna för just träning och finns sex olika färger, så att alla verkligen kan hitta en variant som passar. Du kan nu vinna ett par i den snygga färgen “mint”, som definitivt kommer pigga upp i mörkret.

Med 7,5 timmars batteritid klarar de hela träningspasset utan problem, och med laddningsetuiet utökas tiden till hela 28 timmar. Genom att ansluta dem till Jabras app kan du dessutom ställa in ljudet så att det är helt anpassat för just dig. Tack vare de fyra inbyggda mikrofonerna kan du ha kristallklara samtal i alla miljöer.

Tysta omgivningen eller hör mer

Vill du kunna fokusera helt på din träning och blockera så mycket oväsen som möjligt får du inte missa att uppdatera dina öronsnäckor för att få tillgång till Jabras standard Active Noise Cancellation (ANC).

Vill du släppa in mer ljud för att höra mer av din omgivning och till exempel träna mer säkert utomhus? Då kommer du ha stor nytta av deras HearThrough-funktion.

Så tävlar du

Här är allt du behöver göra för att ha chansen att vinna ett par Jabra Elite Active 75t från Jabra:

  1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
  2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
  3. O.B.S. Skriv på Sporthälsas Facebook-sida svar på frågan: “Hur många timmar i sträck kan du använda lurarna innan laddning?” (Ledtråd: se Jabra Elite Active 75t´hemsida):
    – 4 timmar
    – 5,5 timmar
    – 7 timmar
  4. Tagga en vän du tror också vill tävla. Till och med måndag 7/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Lycka till och god jul!

Läs mer

▶︎ Läs mer om Jabra Elite Active 75t här

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras