Lucka 4: Vinn snygga och sköna strumpor från Funq Wear

Sköna, värmande och hållbara – det är bara några av fördelarna med strumporna från Funq Wear, som du kan vinna när det är dags att öppna lucka 4 i vår julkalender.

Unna fötterna en riktigt skön och lyxig julklapp i år. Nu har du chansen att vinna två valfria strumpor från Funq Wear – ett företag som specialiserar sig på snygga, funktionella och hållbara strumpor. Så här beskriver grundaren och VD:n Maud Häggblad själv Funq Wear:

”Vad som har varit viktigt sedan starten är att ta fram gedigna och hållbara produkter, där vi använder ekologiska material så långt det är möjligt. Produkter som talar för sig självt och som vi kan vara stolta över. Hållbarhet är ett ledord på Funq Wear.”


Varför strumpor från Funq Wear?

Bland Funq Wears stora sortiment hittar du bland annat stödstrumpor i alla möjliga färger och former. De är inte bara snygga och sköna, utan har också en graderad kompression som ger en ökad blodcirkulation och mindre svullnad. Passar perfekt oavsett om du ska resa, när du jobbar eller till vardags!

De har också ett stort utbud av bambustrumpor, som passar extra bra för dig som lätt blir svettig eller lider av fotsvamp. De är nämligen gjorda av bambufiber, som har antibakteriella och fukttransporterande egenskaper. Dessutom är de helt enkelt riktigt sköna och mjuka!

Ja, det är bara några exempel på de många olika typerna av strumpor som finns hos Funq Wear, som alla är framtagna med hållbarhet i fokus. Vill du bli den lyckliga vinnaren av två par? Läs vidare för att få veta hur du går till väga.

Vinn värmande julklapp till fötterna från Funq Wear

Idag har du chansen att vinna inte mindre än två par valfria strumpor från Funq Wear. Så här gör du för att vara med och tävla:

  1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
  2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
  3. Leta upp dagens inlägg och skriv rätt svar på frågan: “När startade Funq Wear?” (Ledtråd: se deras hemsida):
    – 2014
    – 2016
    – 2018
  4. Tagga en vän du tror också vill tävla. Till och med 11/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Läs mer

▶︎ Klicka här för att läsa mer om Funq Wear och kolla in hela deras stora utbud av strumpor!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.